Accountor Denmark A/S

Gem
Accountor Denmark A/S Faglig stærk Senior Økonomikonsulent med passion for kunder

Accountor Denmark A/S, Herlev

Accountor Danmark A/S søger en faglig dygtig økonomikonsulent, som vil være med til at servicere vores kunder. Accountor Danmark A/S udbyder finansiel outsourcing og løn outsourcing for alle typer af virksomheder og organisationer, udlejning af fastansatte økonomikonsulenter samt rekruttering af økonomimedarbejdere på alle niveauer. Vi er Nordeuropas største konsulentvirksomhed indenfor løn, økonomi- og regnskab.

I rollen som økonomikonsulent hos Accountor Denmark får du selvstændigt ansvar for en stor kundeportefølje. Du bliver faglig sparringspartner for såvel kunderne som kollegaerne i teamet. Du er også den der sikrer, at kundernes forespørgsler håndteres korrekt, samt kvalitetssikrer materialet de modtager.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

  • At kvalitetssikre materiale til kunder
  • Kundeansvar og kundepleje
  • Fuld afstemninger af bogholderi
Gem
Accountor Denmark A/S Målrettet Økonomi trainee søges

Accountor Denmark A/S, Herlev

Bliv Økonomi trainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor økonomi og regnskab. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde dit bedste, og skabe værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Som trainee hos Accountor får du fra starten et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Du vil hurtigt komme til at arbejde med egne kundeopgaver. Du skal derfor være parat til, at håndtere flere forskellige kunder og på sigt fungere som konsulent. Du vil blive en del af et engageret, dynamisk og fagligt stærkt team, som er klar til at tage godt imod dig. Du vil få støtte og coaching af engagerede kollegaer, samtidig med at du vil få tildelt en erfaren medarbejder som din buddy, der sikrer dig en god oplæring og start i dit nye job.

Gem
Accountor Denmark A/S Udadvendte og servicemindede løntrainees søges

Accountor Denmark A/S, Herlev

Bliv løntrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor løn. Vi hjælper dig til at yde et godt og kvalitetsikkeret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Som løntrainee hos Accountor får du fra starten et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Du vil hurtigt komme til at arbejde med egne kundeopgaver. Du skal derfor være parat til, at håndtere flere forskellige kunder og på sigt fungere som lønkonsulent. Du vil få støtte og coaching af engagerede kollegaer, samtidig med at du vil få tildelt en erfaren medarbejder som din buddy, der sikre dig en god oplæring og start i dit nye job.

Du bliver en del af dette uddannelsesforløb sammen med andre trainees, hvor du vil gennemgår en stejl indlæringskurve og er efter et års intensivt uddannelsesforløb klar til at komme ud og hjælpe vores kunder.

Gem
Accountor Denmark A/S Bliv robot trainee hos Accountor Danmark A/S

Accountor Denmark A/S, Herlev

Er du frisk på at prøve nye ting, og holder du af en dag, der ikke ligner den i går? Er du klar på at lære noget nyt og skabe en karriere indenfor robot teknologi, så læs med her!

Bliv robottrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor robotteknologi. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde et godt og kvalitetsikkeret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Som robottrainee hos Accountor får du fra starten et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Du vil hurtigt komme til at arbejde med egne opgaver. Du vil blive en del af et team der har fokus på succes, vækst, udvikling og innovation, som er klar til at tage godt imod dig.

Gem
Accountor Denmark A/S Udkørende lønkonsulent søges til Accountors kunder i København og Storkøbenhavn

Accountor Denmark A/S

Keder du dig som lønbogholder/lønkonsulent? Er det daglige arbejde blevet en kedelig rutine? Har du lyst til forandring? Så har vi stillingen til dig!

Som lønkonsulent hos Accountor får du en varieret og spændende arbejdsdag. Du udvikler dine personlige og faglige kompetencer inden for alle aspekter af lønhåndtering i alle typer virksomheder. Du vil indgå i et team af fastansatte lønkonsulenter, der brænder for at gøre håndtering af lønadministration effektiv.

Hos Accountor hjælper vi alle typer virksomheder med lønadministration. Med 2300 ansatte og mere end 150.000 kunder er vi Nordeuropas største konsulentvirksomhed indenfor økonomi- og personaleadministration. I Danmark er vi omkring100 medarbejdere.

Gem
Accountor Denmark A/S Udadvendt og team-orienteret lønkonsulent søges til Accountors Outsourcing team i Herlev

Accountor Denmark A/S

Kom og bliv en del af vores a+ team! Vi vokser i Accountor Denmark og styrker vores lønfunktion med yderligere en til to lønkonsulenter, som brænder for faglig udvikling, kvalitetsstyring og kundeservice.

Er du vores nye kollega? Er du erfaren indenfor løn, og har du lyst til at være en del af et fællesskab med hjælpsomme kollegaer, høj faglighed og stort fokus på kundeservice, så har vi stillingen til dig! Vi sørger for, at du får de bedste rammer for at udfolde dig i rollen som lønkonsulent i tæt dialog med din leder, lønkonsulenter og kundeansvarlige.

Vi søger en lønkonsulent, som elsker at arbejde med løn og har lyst til forandring. Du har solid indsigt i relevant lovgivning, bred erfaring med overenskomster og er systemstærk. Du bliver en del af outsourcing lønteam i Herlev, som varetager lønadministrationen for Accountors outsourcing kunder.