Grønlands Selvstyre

Hos Grønlands Selvstyre, Naalakkersuisut, er du som medarbejder med til at videreudvikle og præge et nyt politisk system, som blev indført med vedtagelsen af Selvstyreloven i 2009, hvor Grønland gik fra Hjemmestyre til Selvstyre. Vi er ca. 650 medarbejdere i Grønlands Selvstyres Centraladministration og tælles de underliggende enheder med, er der omtrent 2500 medarbejdere i organisationen.

Du kan gøre en forskel

Vi navigerer konstant i et krydsfelt mellem politikere, borgere, medier og organisationer, hvilket skaber mange spændende og varierede opgaver. Til at løfte disse opgaver er vi en bred vifte af kollegaer med mange forskellige baggrunde, hvilket gør, at du vil få en alsidig kollegaskare. Da vi er en arbejdsplads i udvikling, har vi altid brug for kvalificerede, selvstændige og ansvarsbevidste kollegaer, der brænder for at gøre en positiv forskel for jobbet og for Grønland. Du vil som nyansat ved Grønlands Selvstyre opleve, at du hurtigt får en stor kontaktflade, hvorfor det er vigtigt, at du kan begå dig på mange organisatoriske niveauer.

Mulighedernes land med en fantastisk kulturarv

Grønland er isbjerge, hvaler, hav, nordlys og storslåede udsigter, men det er også meget mere end det. Grønland spænder fra det moderne pulserende byliv i Nuuk til det mere nære miljø i de mindre byer og bygder - alt sammen i en fin sammensmeltning med kulturen og naturen. Et job i Grønlands Selvstyre giver mulighed for at leve i en kultur, hvor mennesker er tæt på hinanden. Byerne er små, men de er til gengæld omgivet af en enestående natur og et rigt dyreliv, der byder på mange oplevelser. Desuden byder Nuuk på fritidstilbud som skisport, både alpin og langrend, sejlads i verdens største fjordsystem, fiskeri, jagt, vandreture, badminton, golf og meget andet.

Den rigtige kandidat

Vi er en stor organisation med mange udfordringer indenfor forskellige områder, du vil derfor opleve, at du vil blive udfordret både personligt og karrieremæssigt. Det er vigtigt for Grønlands Selvstyre, at vores medarbejdere føler et ansvar overfor de opgaver, de bliver præsenteret for og ikke desto mindre, er det betydningsfuldt for os, at medarbejderne trives i jobbet og på arbejdspladsen. Da Grønlands Selvstyre er i konstant udvikling, er det vigtigt, at du har en naturlig tilgang til at lære nyt og samtidig er i stand til at give viden fra dig.

Vi vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover en evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket. Som man ville udtrykke det på grønlandsk: Ataatsikkut arlalipparujussuarnik assigiinngitsunik suliaqarsinnaalluta!

Til den rigtige kandidat kan vi tilbyde at blive en del af en spændende og udfordrende organisation, hvor du i høj grad selv er med til at forme jobbet.

Er du vores nye kollega?
Besøg www.naalakkersuisut.gl/job hvor du løbende kan følge med i jobmulighederne ved Grønlands Selvstyre og tilmelde dig vores jobagent.