Sinnerup

Bliv en del af Sinnerup-teamet

Har du passion for livsstil, indretning og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere? Så er Sinnerup måske en arbejdsplads for dig. Hos Sinnerup har du nemlig mulighed for at være kreativ og afprøve dine ideer, ligegyldigt om du søger job i vores butikker eller på vores kontorer.

Vores virksomhed er en uformel arbejdsplads med højt til loftet og frihed under ansvar. Her kan du dygtiggøre dig i en hverdag, der består af spændende, kreative og vekslende arbejdsopgaver i et inspirerende livsstilsunivers. I Sinnerup er der ikke to dage der er ens. Der kommer nemlig hele tiden nye varer, nye trends og spændende udfordringer til, så vi altid kan give vores kunder en oplevelse både online og offline.

Kontor, livsstil og indretning

Hvem er vi?

Sinnerup er en dansk privat kapitalkæde, der er ejet af familien Sinnerup. Kæden består af 13 butikker fordelt i Tyskland og Danmark samt en webshop, hvor der forhandles interiør og modetøj. I butikkerne står blandt andet vores egne brands inden for møbler, bolig og mode, som vores dygtige designere har formgivet og tegnet på vores hovedkontor i Virklund. Sinnerup-familien, nærmere Poul og Ida Sinnerup, åbnede den første butik i Holstebro i 1971, mens det i dag er sønnen Lars Sinnerup, der fører kæden videre.

I Sinnerup er vi et stort team, hvor alle bidrager til at gøre kæden til et inspirerende boligunivers, så kunderne får en helt særlig oplevelse, når de træder ind i en Sinnerup butik. Så om du arbejder i vores butikker, webshop, design-, indkøbs- eller marketingafdeling, hjælper vi hinanden med at gøre Sinnerup til byens bolig- og modehus.

Vores værdier

Livsstil, kvalitet og design er de tre ord, der kendetegner vores livsstilsunivers. For kunden er der altid noget at komme efter: en nyhed, en overraskelse, en oplevelse. Vi bestræber os på at have et overbevisende udvalg med udstyr til køkkenet og spisebordet samt brugskunst og design til hjemmet - til ærlige priser som alle kan være med på. Derudover formår vi at have æstetiske og praktiske møbler til alle husets rum samt mode og smykker til den moderne kvinde.

Vores produkter skal vække inspiration og tale til den enkelte kundes behov, så det er muligt at finde sin egen stil i en Sinnerup-butik. Vores egne mærker viser dette i særdeleshed: SINNERUP, Cretón, Two Generations by Sinnerup og Silke Renée Jewelry, hvor sortimentet hele tiden er i bevægelse og tilpasset sæsonen.