De Danske Gærfabrikker A/S

Gem
De Danske Gærfabrikker A/S Elektriker søges til fabrikken i Grenaa

De Danske Gærfabrikker A/S

Til fabrikken i Grenaa søger vi en elektriker, der skal indgå i vores team af elektrikere og som en del af vedligeholdelsesværkstedet. Fabrikken i Grenaa investerer løbende i udvikling af fabrikken, og den fremstår som en moderne virksomhed i vækst. Jobbeskrivelse:

  • Forebyggende vedligehold og reparationer på fabrikkens produktionsudstyr
  • Du vil indgå i et team af elektrikere, som har stor erfaring i vedligehold samt ny installationer af procesudstyr. Hvis du er nyuddannet, sørger vi naturligvis for, at du får den nødvendige oplæring, så du føler dig tryg i jobbet
  • Vi har høje sikkerheds- og hygiejnekrav, hvilket udgør en del af jobbet

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job på en dynamisk arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Jobbet indeholder mange udfordringer, og spændvidden i opgaverne er stor og giver dermed gode faglige, såvel som personlige, udviklingsmuligheder.

Gem
De Danske Gærfabrikker A/S Controller til produktionsvirksomhed

De Danske Gærfabrikker A/S, Grenaa

Vi søger en dygtig, erfaren og proaktiv controller til kontoret i Grenaa til håndtering af vores produktionsvirksomheder i Danmark og Norge.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Klargøring af månedsregnskaber i samarbejde med kolleger
  • Deltagelse i lagerafstemninger- og optællinger
  • Analysere lagerafvigelser mellem teoretisk og optalt lager

Den ideelle kandidat kan kombinere solide faglige kompetencer og evnen til at se gennem tallene, herunder evnen til at kunne forenkle og optimere arbejdsgange og rutiner.