webCRM A/S

For de uindviede lignede det en almindelig, kedelig februardag da webCRM’s medarbejdere alle blev samlet og direktøren meddelte at der var store, gode nyheder på vej. webCRM blev en del af belgiske Efficy’s ambitiøse vækststrategi om at blive den førende europæiske CRM-udbyder inden for 5 år.

Et år er gået, og webCRM har gennemgået en positiv forandring. Det internationale udsyn er blevet markant større, produktet er under konstant udvikling og ambitionen står klart. Selvom det seneste år har budt på en masse nyt under solen, brænder vi stadig for at hjælpe lokale virksomheder med at opnå vækst og effektivitet. Vores produktportefølje tæller nu CRM-løsninger til alle størrelser af virksomheder, samt en marketingautomation-løsning.

Hvor er webCRM på vej hen?

Vores vækstambitioner er kun steget siden vi blev opkøbt af belgiske Efficy i Februar 2021. Det betyder at vi arbejder sammen med vores europæiske kollegaer om at blive #EuropeanCRMChampions. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe virksomheder i hele Europa med at opnå succes. Det gør vi ved at forstå kunderne og deres hverdag, og omsætte dette til smarte og effektive løsninger i deres CRM-system. Vi lever for vores kunder, og vi er til på grund af vores medarbejdere.

Hvordan er det at arbejde i webCRM?

Med hurtig udvikling er der en omskiftelig arbejdsuge, så du vil ikke komme til at kede dig. Der kommer løbende nye medarbejdere til og vi gør meget ud af at alle bliver en del af den unikke webCRM-kultur. Vi har mange fælles projekter hvor hver afdeling har mulighed for at brilliere og vi fejrer hinandens succeser. Vores teams er spredt rundt i Europa men vi har et tæt sammenhold lokalt og vi opdaterer hinanden på både ugentlige og månedlige møder som gerne rundes af med en social aktivitet. Vi bestemmer helt selv hvilke aktiviteter vi kaster os ud i og det har været alt lige fra smørrebrødskursus, træklatring og juleklip.

I webCRM tror vi på talenter. Vi investerer i nyuddannede, og vi gør vores ypperste for at udvikle og understøtte vores medarbejdere uanset hvor de befinder sig, og hvor længe de har været ansat. Vi er sikre på, at glade medarbejdere skaber god energi på arbejdspladsen.