Silkeborg Forsyning A/S

Gem
Silkeborg Forsyning A/S Løsningsarkitekt

Silkeborg Forsyning A/S

Vil du være med til at sætte turbo på digitaliseringen og værdiskabelse gennem anvendelse af data for at understøtte bæredygtighed? Så har du nu en enestående chance for at blive en del af en forholdsvis nyetableret afdeling, hvor der er mulighed for at præge arbejdet og opgaverne.

Du kommer ind i en data- og digitaliseringsafdeling, som har ansvaret for både den samlede IT-drift og support samt digitalisering og anvendelse af data og de nye digitale teknologier. Det er en nyoprettet stilling, og du bliver medarbejder nr. fire i en afdeling, som i de kommende år har ambitioner at sætte tryk på den digitale transformation.

Gem
Silkeborg Forsyning A/S Projektleder til anlægsprojekter i vores vandforsyning

Silkeborg Forsyning A/S

Brænder du for projektledelse? Vil du være med til at sikre fremtidens vandforsyning? Så er du måske vores nye kollega.

I Silkeborg Forsyning er vi i gang med at udvikle og implementere strategien om at skabe fremtidens vandforsyning, baseret på fremsynethed og langsigtede, bæredygtige beslutninger. Vi har brug for dig til at styrke også vores daglige arbejde med anlægs- og udviklingsprojekter.

Med reference til driftslederen arbejder du blandt andet med:

  • Planlægning af forundersøgelser, prøvegravning, geotekniske undersøgelser
  • Udarbejdelse af projektforslag, investeringsansøgninger, risikovurderinger
  • Detailprojektering af anlæg inden for vandforsyningsnettet

Du får ansvar for at koordinere og gennemføre både store og små anlægsprojekter i fællesskab med mange interessenter, og du bidrager til at styrke arbejdsgangene for teamet igennem digitalisering/opsamling og proaktiv anvendelse af data.