Arrow ECS Denmark A/S

Compower firmaprofil

Stærke agenturer som sikrer kvaliteten er grund konceptet hos Compower

Faglig kompetence, fleksibilitet og en tæt dialog med danske virksomheder er baggrunden for, at Compower i dag hører til en af de førende udbydere af AC motorer, DC motorer, stepmotorer, elektromagneter samt blæsere og ventilatorer i alle tænkelige størrelser. Det er en position, der langt fra skyldes tilfældigheder.

Mens mange taler om, at man skal koncentrere sig om dét, man er god til, har Compower praktiseret det i årevis. Det er det bedste fundament for en holdbar succes. Læg dertil evnen til at udvikle og vedligeholde tætte relationer med dygtige producenter, så leveringstid og pris altid stemmer. Det tegner et samlet billede af en virksomhed med en professionel holdning til både kunder og kolleger.

Compower udspringer af den danske elektronikbranche, og er i dag fuldt ejet af en af verdens største distributører af elektronik: Arrow.
Det betyder, at Compower på den ene side har den tætte kontakt med det lokale marked, og på den anden side har stærk opbakning fra sine ejere.

Forskellen er engagement når det handler om service

Det er ikke mange ordrer, der ligner hinanden hos Compower. For det første er indsatsområderne så mangfoldige, at vi skal kunne levere et utal af forskellige varianter og specialopgaver. For det andet leverer vi ofte færdigmonterede enheder med f.eks. motor, gear og sensor.

Kabalen går op, fordi vi brænder for vores forretningsområde. Vi er engagerede i den enkelte ordre og sætter en ære i at følge den helt til dørs med præcis levering til aftalt tid og pris. Det er engagementet, der gør forskellen.

På vores lager og værksted kan vi samle serier af motorer og gear, så kunden kan få leveret det rette styk-tal efter de præcise specifikationer. Vi kan ligeledes tilbyde bufferlager for vores kunder, så de kan få leveret komponenter direkte til deres produktion efter just-in-time princippet.