Clever A/S

Gem
Randstad A/S
Operations lead

Randstad A/S recruiting on behalf of Clever A/S in Copenhagen

Er du en holdspiller, og vil du være med til at sikre driften i et ambitiøst Customer-Care-team i en bæredygtig virksomhed? Nyder du at inspirere og motivere dine kolleger, og evner du at rumme frustrationer med en god tilgang til at overkomme udfordringer?

Du vil få din daglige gang på Clevers veletablerede kontor i København, hvor du bliver en del af det medledende Clever-Customer-Care-team. Som driftsansvarlig evner du at løse komplekse problemstillinger og proaktivt foreslå nye tiltag samt optimeringer.

Primære opgaver:

  • Tage ansvar for det samlede overblik over teamets opgaver, og sikre at disse udføres i overensstemmelse med teamets formål sammen med teamets medlemmer
  • Inspirere og engagere teamets medlemmer
  • Udvikle Customer-Care-teamet og få kolleger til at købe ind på nye tiltag
Gem
Randstad A/S
Facility lead

Randstad A/S søger for Clever A/S

Vil du være med til at sikre og optimere fremtidige faciliteter i en bæredygtig virksomhed i vækst, og formår du at indgå attraktive leverandøraftaler? Har du sans for kvalitet og de lækre detaljer, og motiveres du i en rolle som projektleder?

På vegne af Clever søger Randstad en erfaren og proaktiv Facility Lead til People-teamet, der får det overordnede ansvar for faciliteterne på de to lokationer i København og Aarhus i en projektansættelse af 18 måneders varighed. Clever er på en spændende vækstrejse med over 180 kolleger i København, som der skal sikres faciliteter til samt en fremtidig ny lokation til kollegerne i Aarhus.

Du vil både have fokus på at sikre og optimere eksisterende samt fremtidige fysiske rammer med kvalitet og bæredygtighed for øje. Du tilbydes en ansvarsfuld rolle med både menneskelig og professionel udvikling i en flad, medledende organisation.

Gem
Randstad A/S
Account manager til indgående salg

Randstad A/S søger for Clever A/S

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet? Clever søger en Account Manager til indgående salg/leads med mod på at forme fremtidens e-mobilitet.

Hovedopgaven består i at formidle salget af ladeløsninger til vores erhvervskunder inden for små og mellemstore virksomheder, boligforeninger og ejendomsudviklere. Dit arbejde består derfor i, at du skal håndtere salget af ladeløsninger til disse erhvervskunder, og du vil i tæt samarbejde med Clevers salgsteam få ansvaret for, at kunden får en god oplevelse og forståelse for Clevers produkter og løsninger. Der er meget, der skal koordineres, afklares og oprettes i Clevers systemer, og du vil få en bred kontaktflade med kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og kunder.

Primære opgaver

  • Tæt kontakt/rådgivning til kunder pr. telefon og mail
  • Sagshåndtering
  • Tilbudsudarbejdelse på indgåede rammeaftaler
Gem
Clever A/S
IT-administrator og supporter

Clever A/S, København

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Lige nu søger vi en IT-Administrator og Supporter til at hjælpe med at drifte og supportere vores office IT.

Du vil i samarbejde med det øvrige team stå for at løse opgaver i forbindelse med drift og support af Clevers office IT. Der vil være opgaver som handler om support af vores kollegaer, og der vil være administration af forskellige IT-systemer. Du vil få en varieret hverdag med mange forskellige opgaver, der spænder bredt.

  • Yde førsteklasses support til vores kollegaer
  • Problemløsning og installation af computere, telefoner, printere, netværk og meget mere
  • Brugeradministration i Active Directory og Azure Active Directory
  • Indkøb af IT-udstyr
Clever A/S
Gem
Clever A/S
Data Scientist

Clever A/S, København

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Vi vil gerne gøre opladning af biler endnu smartere. Der ligger allerede et kæmpe potentiale i at flytte opladning af biler til de tidspunkter på døgnet, hvor det giver bedst mening i forhold til priser, klimaaftryk og påvirkning af elnettet. Men vi er kun lige begyndt.

Vi har brug for en Data Scientist til at indgå i vores IT-team, som vil være med til at indfri dette potentiale til gavn for vores kunder og klimaet. Du vil komme til at arbejde med værdiskabende opgaver, fx forecasting-modeller og matematisk optimering af opladninger. Vi kan også love, at du kommer til at lære en masse om elbiler, batterier, elnettet, elmarkedet og alt, hvad der rører sig inden for den grønne omstilling.

Clever A/S