Clever A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg har et fantastisk samarbejde med kollegaer i mit team og på tværs af hele organisationen. Jeg har fået en karrieremulighed, som jeg ikke kunne forestille mig at have fået andre steder. Jeg er virkelig blevet set og elsker mit arbejde.

Negativ kommentar

Når man er meget passioneret omkring sit meningsfulde arbejde på en meningsfuld arbejdsplads, skal man passe på sig selv og hinanden. I mit team husker vi hinanden på at have fokus på life-balance.

Evaluering

Positiv kommentar

Svært at evaluere ledelsen, da den nærmest kun består af en direktør. Heldigvis! For vi er en 'flad' organisation hvilket betyder at ansvar og beslutninger i store træk er lagt ud til de medledende teams. Det er super fedt og man kan virkelig gøre en forskel. Her er ingen spidse albuer men en masse dedikerede kolleger som kæmper for den grønne omstilling.

Negativ kommentar

Vi vækster hurtigere end det har været muligt at følge med i forhold til at ansætte nye kolleger. Så der er travlt og alle må lige nu hænge lidt ekstra i.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt kollegialt samarbejde på tværs af forskellige teams. Et hastigtvoksende firma med spændende fremtidsmuligheder.

Negativ kommentar

Ulønnet overarbejde og så meget af det! Konstant bagud i sagsbehandling og kundehenvendelser. Firmaet bryster sig af at være hurtigtvoksende, men vil ikke ansætte folk til at håndtere den hastigt stigende kundemængde. Folk går grædende fra arbejdet over presset og de mange lange aftener med overarbejde, som man ikke når til bunds i, og ikke får betaling for. Du skal være glad for at klappe højt i hænderne over firmaets succes, men du må helst ikke påpege mangler eller problemer, for så deler du ikke Clevers ånd.