KMC

Gem
Career Automatiktekniker eller industrielektriker

Career søger for KMC i Brande

Er du industrielektriker eller automatiktekniker med erfaring fra større elektriske installationer og fejlfinding i forbindelse med komplekse produktions- og pakkeanlæg? Så er du måske den rette person, som KMC søger til deres Derivat fabrik i Brande.

Vi leder efter en erfaren industrielektriker eller automatiktekniker, hvor dagligdagens opgaver bygger på følgende fællesnævnere, for at produktionsanlæggene kører optimalt og løbende bliver vedligeholdt.

Dine primære opgaver er følgende:

  • Understøtte produktionen og sørge for, at produktionen opretholdes.
  • Fejlfinding på og udbedring af uforudsete nedbrud på fabrikkens installationer.
  • Udførelse af systematiske service og vedligeholdelsesopgaver.
Career
Gem
Hansen Toft A/S Market & Business Intelligence Analyst

Hansen Toft A/S søger for KMC i Brande

Forretningsdrevet dataanalyse i spændingsfeltet mellem Business Intelligence og Business Development

KMC er på en spændende rejse, hvor der forventes høj vækst de kommende år – primært drevet af den grønne og plantebaserede dagsorden og deraf afledt høj og stigende efterspørgsel på kartoffelbaserede ingredienser. Oven på den kraftige vækst de seneste mange år ønsker man nu dybere og mere kvalificerede indsigter, processer og dokumentation. Derfor søger KMC nu en Market & Business Intelligence Analyst, der kan være med til at styrke grundlaget for forretningskritiske initiativer.

Du får ansvaret for at strukturere, prioritere og kommunikere relevante markedsinformationer, så dine kollegaer bredt i organisationen bedst muligt kan eksekvere på den vedtagne strategi. Du vil referere til Business Development Director.

Hansen Toft A/S
Gem
KMC
Laborant til kvalitetsafdelingen-barselsvikariat

KMC, Brande

Er du struktureret og analytisk? Har du sans for kvalitet samt et godt overblik i en travl hverdag? Så er det dig, vi søger til kvalitetsafdelingen hos KMC i Brande. Vi søger en kollega til vores QC-laboratorie i et barselsvikariat på ca. 12 måneder med opstart hurtigst mulig.

Du vil blive en del af et team på 12 dedikerede og selvstændige medarbejdere i et velfungerende laboratorium, som i en travl hverdag er ansvarlige for kvalitetskontrollen af vores kartoffelbaserede produkter til den internationale fødevare- og foderbranche. Du vil få til opgave at planlægge og udføre daglige drifts- og færdigvareanalyser, ligesom der vil være en række administrative opgaver f.eks. behandling af resultater og aktion derpå. Af andre opgaver kan nævnes kalibrering og vedligehold af udstyr, validering af analysemetoder samt deltagelse i metodeudvikling.

KMC