NIRAS

Velkommen til NIRAS

Next generation consultancy

Der er gode chancer for, at du allerede er stødt på NIRAS. I hvert fald hvad angår de projekter, vi har været involveret i. Som rådgivende ingeniører sætter vi ikke små logoer på vores projekter. Hvis vi gjorde, ville du se dem overalt.

Vindmøllerne, som du ser ved ankomsten til Københavns Lufthavn, er ét eksempel. Med vores kompetencer inden for miljøvurdering og offshore-fundamenter bidrager vi til både den danske og den globale udvikling inden for vindenergi. Ikoniske bygninger som DOKK1 i Aarhus, DR’s koncerthus og Musikkens Hus i Aalborg er også NIRAS-projekter. Vores specialister inden for procesindustri designer mejerier og bryggerier verden over, vi projekterer jernbaner og veje i Norge og løser miljøopgaver i Sverige. Samtidig har vi en stærk og mangeartet tilstedeværelse i Afrika og Sydøstasien – fra landbrug over vand til erhvervsudvikling.

Læs mere om NIRAS’ mange projekter

Skab en solid karriere i NIRAS

Både professionelt og geografisk har vi stor spændvidde. Vi er tæt på 2.300 medarbejdere fordelt på 51 kontorer i 27 lande. Og i 108 lande har vi projekter. Vi arbejder med alt fra byggeri, energi, forsyning, miljø og infrastruktur til udviklingsprojekter, industri og byplanlægning.

Hos os kan du blandt andet gøre karriere inden for:


  • fag, hvis du er specialist inden for et fagfelt
  • projektledelse, hvis du har lyst til at prøve kræfter med at få tid, økonomi, kundetilfredshed og kvalitet til at gå op i en højere enhed
  • salg, hvis du har flair for at få kundens behov omsat til de rigtige løsninger
  • ledelse, hvis du brænder for at skabe resultater gennem andre


Desuden har du mulighed for at rejse ud til vores nordiske kontorer eller til et af vores internationale projekter. Vi byder altid rejseglade medarbejdere velkomne på vores internationale projekter.

Læs mere om at arbejde hos os

Vær med til at bygge morgendagens samfund – bæredygtigt

Banker dit hjerte for at skabe bæredygtige løsninger, er NIRAS stedet for dig: På mange måder bidrager de fleste af NIRAS’ 7.000 igangværende projekter til FN’s bæredygtighedsmål, der også kaldes SDG’er (Sustainable Development Goals).

NIRAS blev grundlagt på en ambition om at forbedre levevilkårene i Grønland, og med årene har vi leveret rent vand verden over og bekæmpet sult og fattigdom gennem udviklingsprojekter. Vi har designet hospitaler og bidraget til at forbedre sundhedssektoren, og vi implementerer også projekter inden for uddannelse og ligestilling.

Vores ydelser sigter efter at beskytte miljøet, og fra fjernvarme over solenergi til offshore-vind stræber vi efter at gøre energiproduktionen mere bæredygtig. Med design af jernbaner, veje og havne skaber vi mobilitet og sammenhængskraft – altid med en ambition om at finde den mest bæredygtige løsning.

Læs mere om, hvordan NIRAS tager samfundsansvar

"Vi tror på, at flere dygtige kolleger og flere kompetenceområder gør NIRAS endnu mere attraktiv både for vores medarbejdere og kunder."

Mød vores engagerede medarbejdere

VVS- og ventilationsspecialisten:

”Vi bygger verdens bedste børnehospital”

Som fagleder sikrer teknikumingeniør Jørgen Berner Jørgensen perfekt ventilation, varme og vand til patienter, personale og pårørende på BørneRiget. Han er en del af det arkitekt- og ingeniørteam, der tegner og projekterer Rigshospitalets nye børnehospital ’BørneRiget’.

Trafikplanlægger til kamp for gnidningsfri trafik

Når nye veje, parkeringspladser og lyskryds bygges, er der brug for en trafikplanlægger, som kan sikre glidende trafik. Trafikplanlægning har stor betydning for borgerne, derfor optager det Jan Ingemann Ivarsen.

Hun styrker arbejdsmiljøet

Arbejdsmiljøkonsulent Liselotte Rasmussen giver lige dele bløde og hårde råd, når hun skal forbedre stemning, arbejdsgange og effektivitet på byggepladsen.

Jorden rundt med klimaprojekter

Han er bindeleddet mellem FN og klimaprojekter på nationalt plan. I øjeblikket arbejder han især med såkaldte NAMA-projekter (Nationally Appropriate Mitigation Actions), der lader de enkelte lande selv finde projekter, metoder og finansiering, der kan nedbringe CO2-udledningen.

Geoteknik er et erfaringsfag

Anders Bjerregaard Christensen er specialist i geoteknik og vant til at flyve i helikopter til øde, arktiske områder. Han er netop i gang med sit mest interessante projekt til dato. Hvad det er, er desværre endnu fortroligt.