Worldline

Gem
Worldline
Sales Representative

Worldline, Odense

Vi søger nye kollegaer til vores salgsafdeling!

Er du på jagt efter et job i et professionelt og afbalanceret miljø?

Worldline er en betalingsvirksomhed med fokus på salg af betalingsterminaler, indløsning og tilbehør til både nye og eksisterende kunder i små, mellem og store virksomheder.

Du holder dagligt styr på mange detaljer, og du har ansvar for dine egne budgetter. Derudover modtager du løbende undervisning og udvikler dine salgskompetencer. Vi har altid en teamleder på gulvet, som hjælper med alt fra indvendingsbehandling over manus til motivation.

Worldline
Gem
Academic Work Payment Adviser

Academic Work søger for Worldline i Odense

På vegne af Worldline i Odense søger Academic Work et hold nye super stjerner til deres Outbound salgsafdeling. Du vil i rollen som Payment Adviser blive en del af et stærkt salgsteam, der kun kigger én vej og det er fremad.

I rollen som Payment Adviser vil du komme til at lave opsøgende salg til små og mellemstore virksomheder i Danmark, hvor du automatisk vil få en ringeliste via systemet så du kan gøre, hvad du er bedst til - nemlig, at skabe gode kunderelationer og sælge Worldlines produkter.

Du tilbydes

  • Et spændende og udfordrende job, hvorigennem du kan videreudvikle faglige og personlige kompetencer og kickstarte en spændende karriere inden for salg
  • Muligheden for at blive en del af et motiveret og ambitiøst salgsteam
  • En vigtig rolle hvor du bliver ansvarlig for egen salgsproces
  • God frokost og kaffe