Particle Measuring Systems

Particle Measuring Systems Inc. (eller blot PMS) blev grundlagt i 1972 af Dr. Knollenberg i Boulder, Colorado. PMS er idag verdens største partikeltæller producent! Virksomhedens administrerende direktør er John Mitchell.

PMS sætter standarden for monitorerring af kontaminering i renrum. Med mere end 60 patenter, producerer vi teknologi der gør det muligt for vores kunder at tage beslutninger baseret på fakta, forbedre produktionsudbytte og at overholde de regulatoriske krav.

Vi holder os aktivt opdaterede på hvad der sker af nye udviklinger indenfor industri, handel og teknologi og derfor forstår vi de udfordringer vores kunder møder dagligt.

Med mere end 450 medarbejdere, mere end 35 distributører og lokale salgs og service kontorer i mere end 50 lande, er vi stort set lokalt tilstede overalt.

Siden 2010 er PMS lokalt repræsenterede i Norden med et salgs og service kontor i Greve, lige syd for København, hvor den øverst ansvarlige er Betina Halberg Simonsen. Herfra yder vi salg og service til alle vores kunder i de Nordiske lande (Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island).