Tøjeksperten A/S

Gem
Tøjeksperten A/S Deltidssælger 6-8 timer pr. uge søges til Tøjeksperten Frederiksberg Centret

Tøjeksperten A/S

Som deltidssælger skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse. Du vil skulle arbejde 1-2 gange om ugen, både hverdage om eftermiddagen samt lørdage/søndage, når behovet er der og med mulighed for lidt flere timer henover sommerferieperioden.

Dine vagter vil være fyldt med salg og mode i Danmarks bedst drevet herretøjskæde, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj og samtidig yde den bedste service.

DIN DAGLIGDAG:

  • At sikre at der bliver ydet den bedste kundeservice for vores kunder
  • At sikre butikken er salgsklar
  • Tilrettelægge butikkens daglige opgaver i samråd med dine kollegaer
Gem
Tøjeksperten A/S Sælger på fuld tid

Tøjeksperten A/S, Roskilde

Vi søger en dygtig sælger, 37 timer pr. uge til Tøjeksperten RO's Torv,

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg og på kundeservice igennem vores passion for mode.

Nyder du at tale med mennesker, og elsker mødet med kunden? Så er det præcis DIG vi leder efter.

Du vil få en hverdag fyldt med salg og mode i Danmarks bedst drevet herretøjskæde, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj, og samtidig yde den bedste service.

Gem
Tøjeksperten A/S Deltidssælger

Tøjeksperten A/S, Esbjerg

Er du en teamplayer?
Har du behov for fleksible arbejdstider?
Nyder du at tale med mennesker?
Ønsker du en hverdag fyldt med salg og mode?

Vi forestiller os at du har brug for en fleksibel hverdag, hvor der både er plads til arbejde og fritid.

Om du måtte have lyst til at arbejde 12-20-25 timer hos os er ikke så vigtig, bare du har lyst til at give den en ekstra skalle i Danmarks største herretøjskæde. – Hvis du har brancheerfaring, fra tidligere jobs er det bestemt en fordel.

Så er du sikkert den nye sælger vi gerne vil byde velkommen til team Tøjeksperten Esbjerg Storcenter.

Gem
Tøjeksperten A/S Salgselev

Tøjeksperten A/S, Helsinge

Brænder du for salg og mode - og har du styr på de seneste trends? Så er en uddannelse som salgselev hos Tøjeksperten noget for dig. Hvis du er ambitiøs og engageret, så giver vi dig en elevuddannelse med karrieremuligheder.

Som elev i Tøjeksperten Helsinge bliver du en del af et frisk team, der hver dag går forrest for at skabe det optimale salg og give vores kunder en serviceoplevelse i særklasse.

Din 2-årige elevuddannelse vil bl.a. være fyldt med:

  • Salg til kunder
  • Trimming af varerne i butikken
  • Generel visuel merchandising
Gem
Tøjeksperten A/S Bliv salgselev i Tøjeksperten Randers Storcenter

Tøjeksperten A/S

Måske er det lige præcis DIG, der skal være det nye medlem af Team Tøjeksperten Randers Storcenter og starte som salgselev pr. 1. august 2022.

Du har passion for tøj og mode, er ambitiøs af natur og er klar på nye udfordringer. Du er udadvendt og imødekommende og kan lide at møde og snakke med nye mennesker hver eneste dag. Du arbejder engageret for at nå dine mål og resultater, og synes det er fedt at have og tage ansvar.

Vi tilbyder et stærkt fællesskab med dine kollegaer, faglig udvikling i form af relevante skoleophold og ansvar allerede fra første dag. Skoleophold der tager udgangspunkt i din hverdag og hvor fokus er at udvikle dig fagligt.

Gem
Tøjeksperten A/S Sælger på fuld tid søges til Tøjeksperten Kerteminde

Tøjeksperten A/S

Nyder du at tale med mennesker, og elsker mødet med kunden? Så er det præcis DIG vi leder efter. Du vil få en hverdag fyldt med salg og mode i Danmarks bedst drevet herretøjskæde, hvor din primære rolle bliver at klæde kunden på med moderigtigt tøj, og samtidig yde den bedste service.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice – hver eneste gang! Du har evt. erfaring fra et tidligere job i butik, og det vil være et plus hvis du samtidig har passion og erfaring med Visuel Merchandising og sociale medier.

En spændende hverdag hvor dit fokus i samarbejde med resten af teamet vil være:

  • At sikre at der bliver ydet den bedste kundeservice for vores kunder
  • At sikre butikken er salgsklar.
  • Tilrettelægge butikkens daglige opgaver i samråd med dine kollegaer