Pressalit A/S

Gem
Pressalit A/S Kok/Gastronom

Pressalit A/S, Ry

Brænder du for at lave god mad fra bunden og for at gøre en forskel for 200 spisende medarbejdere dagligt? Sætter du en ære i at levere sund og ernæringsrigtig mad, og kunne du tænke dig at blive en del af et team af kompetente og erfarne kolleger, have en 37 timers arbejdsuge og gode arbejdsvilkår og personalegoder? Så er det dig, vi leder efter som kok til vores to caféer!

Du bliver en del af et team på fem medarbejdere, som sammen fremstiller mad til frokostbuffet, planlægger ugemenuer, ordner indkøb, gør rent og sikrer høj kvalitet og et sikkert arbejdsmiljø. Alle medarbejdere bidrager på lige fod og har indflydelse på udvikling og nytænkning af menu og produkter. Hos Pressalit tager vi ansvar for, at alle kan have et godt arbejdsliv. Derfor er vi et mangfoldigt køkkenteam med forskellige baggrunde, men alle med stor køkkenerfaring.

Gem
Pressalit A/S Strategic Sourcing Manager

Pressalit A/S, Ry

Kan du bidrage til, at Pressalit forbliver konkurrencedygtige på pris og kvalitet? Og bruger du dit drive til at etablere og udvikle relationer til de rigtige leverandører – eksisterende og potentielle? Så er du måske vores nye Strategic Sourcing Manager, der har ansvaret for vores globale indkøb!

Hos Pressalit tror vi på, at performance og ansvarlighed går hånd i hånd. Vi er en danskejet virksomhed med produktion i Ry, der eksporterer langt størstedelen af vores produkter. Derfor er det vigtigt, at vi formår at lave indkøbsaftaler, der sikrer den bedst mulige pris fra leverandører af høj kvalitet og ansvarlighed.

Du får ansvaret for at udvikle vores forretning gennem indkøbs- og kategoristrategier samt implementeringer heraf. Du etablerer og eksekverer vores strategiske indkøbsprocesser og fungerer som rådgiver og sparringspartner for organisationen inden for dit fagområde.