Dansk Folkehjælp

Evaluering

Positiv kommentar

Dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger, som det desværre ikke er velset man taler fagligt og sparrer med. Gode værdier som respekt, tillid og troværdighed, som vægtes højt udadtil fx i samarbejdet med de frivillige i lokalafdelingerne, men ikke indad overfor de faste medarbejdere - en fin arbejdsplads hvis man er god til at gøre som der bliver sagt, uden at stille spørgsmål.

Negativ kommentar

I DFH ledelsen altid ret, også når de ombestemmer sig for 10. gang på en måned, og der bliver kun bliver lyttet til din faglighed hvis du er enig med ledelsen. Kommunikationen er mildest talt ringe, inddragelse eksisterer ikke (der holdes fx ikke medarbejdermøder), forskellige medarbejdere får forskellige beskeder om den samme opgave (det finder man ud af hvis man vover at tale sammen fagligt), og deadline skifter uden varsel. Nytænkning er der ikke brug for, nye projekt- og puljeansøgninger er en gentagelse af tidligere aktiviteter med de samme samarbejdspartnere, og evalueringer undgås.

Evaluering

Positiv kommentar

Søde, hjælpesomme og dejlige kollegaer. Gode projekter, og gode samarbejdspartnere.

Negativ kommentar

Det blev forventet, at man som engageret medarbejder, der brændte for sagen gerne arbejdede 40-50 timer per uge uden mulighed for afspadsering af overarbejde og man forsøgte at omgå en skriftelig aftale om afvikling af overarbejde indgået ved ansættelsen.