APM Terminals – Aarhus A/S

Gem
APM Terminals – Aarhus A/S
Speditør til containerterminalen på Aarhus Havn

APM Terminals – Aarhus A/S

APM Terminals Aarhus A/S på Aarhus Havn søger en speditør, gerne med baggrund eller uddannelse indenfor shipping, logistik eller transport. Du bliver ansvarlig for eksekvering af lastning/losning af containere med stærkt fokus på sikkerhed, produktivitet og kvalitet.

Vi tilbyder en spændende og uformel arbejdsplads med udfordrende arbejdsdage, spændende daglige opgaver i samarbejde med engagerende kollegaer i et livligt miljø.

Som speditør vil du opnå erfaring med den praktiske drift på en containerterminal med operation 24/7 samt hurtigt opbygge dine ledelsesmæssige færdigheder. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for videre karriereudvikling.

APM Terminals – Aarhus A/S
Gem
Career
Mekaniker søges til APM Terminals på Aarhus Havn

Career søger for APM Terminals – Aarhus A/S

Er du mekaniker og har interesse for store maskiner? Har du samtidig en teamorienteret tilgang til arbejdsopgaverne og en positiv indstilling? Så er det netop dig, APM Terminals søger til deres værksted på Aarhus Havn.

Som mekaniker ved APM Terminals vil du blive en del af et team af dygtige mekanikere, som vil sikre dig en grundig oplæring. Din uddannelsesmæssige baggrund er derfor ikke afgørende. Du vil i stillingen opleve en spændende og alsidig arbejdsdag på værkstedet. Værkstedet er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af Straddle Carriers, Reach Stackers og Trucks for APM Terminals på Aarhus Havn.

Career
Gem
APM Terminals – Aarhus A/S
Gate Flow Expert

APM Terminals – Aarhus A/S

Actively drive customer relationships to ensure a smooth customer flow, efficient handling and a great customer experience.

PRINCIPAL ACCOUNTABILITIES

  • Initiate, proactively plan, execute and follow- up customer meetings to understand needs and concerns
  • Extract, compile and analyze information concerning customers and set up relevant activities to continuously develop customer relationship and fulfill customer needs
  • Initiate and drive constant improvement work and working with LEAN-methods
  • Working proactively in projects to support customers to manager their tasks and ensuring an optimized and smooth customer experience of the terminal.
APM Terminals – Aarhus A/S