Berlingske Media

Gem
Berlingske Media Marketingassistent

Berlingske Media, København

I Danmarks førende digitale mediehus er der muligheder og ansvar for dig, der tør tage det.

I Berlingske Media Marketing har vi mange spændende koncepter og opgaver foran os, og vi mangler derfor en marketingassistent, som kan hjælpe vores Branding- og Subscription-teams med kampagner, sociale medier og assistere vores specialister generelt.

Vores marketingafdeling består af stærke kreative og kommercielle ildsjæle med stor berøringsflade i hele organisationen. Markedsføring af vores fire medier, Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor, er vores ansvar, og det betyder, at al branding og markedsføring udvikles, implementeres og eksekveres i afdelingen. Læs: vi har travlt.

Du får en bred vifte af marketingopgaver og rig mulighed for at opbygge erfaring.

Gem
Berlingske Media Berlingske Media søger medarbejdere til Customer Success

Berlingske Media, København

Vil du være en del af Danmarks førende digitale mediehus? Vil du med på et team af servicemindede og sociale kollegaer? Vil du arbejde i hjertet af København? Så skal du søge jobbet som Customer Success Agent.

Som Customer Success Agent arbejder du hver dag med vores fire stærke medier: Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor. Vi sidder klar til at supportere vores kunder på telefon, på email og i de digitale kanaler, hvor kunderne bruger os.

Som Customer Success Agent vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • At tale og skrive med vores kunder, og sikre dem en god oplevelse
  • At guide vores kunder til at få det bedste ud af deres produkt
  • At hjælpe vores kunder til selvhjælp via vores selvbetjening