Zizzi Denmark ApS

Gem
Zizzi
Fotograf

Zizzi, Billund

Elsker du at fange historier med kameralinsen? Og er du en dygtig, motiveret og energisk fotograf, og har du interesse for modebranchen? Så er du måske vores nye kollega!

Som fotograf hos Zizzi får du sammen med 3 andre fotografer ansvaret for at sikre høj kvalitet i alt foto- og videorelateret materiale. Du kommer til at arbejde tæt sammen med hele foto- og brand-teamet, men vil også få andre berøringsflader i virksomheden. Derfor er du socialt anlagt og trives med at omgås mange forskellige mennesker. Til gengæld får du en stilling med mulighed for at tænke kreativt og skabe skønt billede- og videomateriale.

DINE ARBEJDSOPGAVER

  • Fotografering af packshots
  • Udvælgelse samt klargøring af billeder til retouch
  • Inspirerende stilleben/ oplægninger og udvikling af disse sammen med foto-teamet
Gem
Zizzi
Grafisk Designer

Zizzi, Billund

Visuelt stærk grafisk designer, der er kreativ helt ind til benet.

Er du en skarp grafiker, der tænker kreativt og med øje for detaljen? Har du interesse for mode og livsstil – og ved du lige præcis, hvilken farve, vi alle kommer til at gå i næste sæson? Så er du måske vores nye kollega!

VI FORVENTER AT DU:

  • Er fortrolig med InDesign, Illustrator og Photoshop
  • Har bred forståelse for grafisk design, detaljer og visuel kommunikation
  • Kan udvikle kreative løsninger og samtidig sikre et højt niveau
Gem
Zizzi
E-Commerce Sales Assistant

Zizzi, Billund

Kunne du tænke dig at blive en del af en omnichannel virksomhed og en e-commerce-afdeling hvor du får ansvar fra dag ét? Brænder du for online salg, eksekvering i tekniske systemer og har mod på en stejl læringskurve?

Ambitionerne for dig er høje og læringskurven vil være stejl. Du vil derfor hurtigt komme til at bidrage til afdelingens og virksomhedens mål. Vi forestiller os at du som person ikke er bange for at tage ansvar, kan lide struktur og kan klare opgaver med til tider stramme deadlines.

Teamet du kommer til at arbejde tæt sammen med består af 8 personer – heraf består salgsteamet af 2 personer, som du dagligt vil være i dialog og sparring med. Vi er alle specialister og besidder alle forskellige kompetencer. Du har derfor rig mulighed for at få et bredt spektrum af viden – alt efter hvad der interesserer dig.

Gem
DK: Salgsassistent
Vi søger butiksassistenter, som elsker mode og salg til at kunne arbejde ca 8 timer om ugen udenfor ferieperioderne samt i aftentimerne og i weekenderne.
Zizzi - Lyngby, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket: