Zizzi Denmark ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Godt samarbejde og sammenhold i afdelingen, gode kollegaer. Frihed under ansvar

Negativ kommentar

Den enkelte medarbejder er bare en ressource der kan skiftes ud. Det går alt for stærkt, og medarbejderne bliver glemt i hamsterhjulet. Favorisering af medarbejdere. Der er ikke meget fleksibilitet, medmindre du er fra enkelte afdelinger. Det hårde arbejde bliver ikke belønnet.

Evaluering

Positiv kommentar

Det er en fabrik med produktet for øje men tænker også på deres medarbejdere. Hvis man vil ligge timerne kan man tjene rigtige mange penge. Men arbejdstiden er ikke for alle. Generelt en fin arbejdsplads hvis har trives med et meget rutinepræget miljø i høj fart.

Negativ kommentar

Det totale fokus vil altid være produktet, selv hvis man ønsker at en arbejdsplads skal se ordentligt eller reparationer skal forekomme inden et evt. havari kan forekomme. kan dette ikke lade sig gøre. Maskinerne bliver kørt til de dør og så stresses der for få det fixet.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Dårlig løn og arbejdsforhold. Lageret er et rodebutik.

Evaluering

Positiv kommentar

Billigt firmatøj, Søde kunder for det meste, Gode til at følge tidens trends

Negativ kommentar

Kun fri hver 3. weekend, Ingen fleksibilitet FRA firmaets side - men de forventer fleksibilitet fra dig, meget firkantet personalepolitik - men kommer også an på hvem der er butiksbestyrer