Danmarks Lærerforening

Gem
Danmarks Lærerforening Administrativ medarbejder til Organisationsudvikling i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening, København

Vi søger en dygtig og serviceminded administrativ medarbejder, som det næste år har lyst til at arbejde med foreningens kursusadministration.

Som administrativ medarbejder i Organisationsudvikling vil du skulle varetage mange forskellige selvstændige opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver knytter sig til administrationen af foreningens kurser, og indebærer alt fra oprettelse af kurser og håndtering af tilmeldinger til betaling af fakturaer og dialoger med medlemmer, kredse og kollegaer i sekretariatet.

Andre typiske opgaver vil være: telefonbetjening, mødeplanlægning og diverse administrative opgaver i forbindelse med understøttelse af foreningens konferencer og større projekter.

Gem
Danmarks Lærerforening Konsulent med juridiske kompetencer

Danmarks Lærerforening, København

I Forhandling er vi 16 medarbejdere, som i tæt dialog med politikere, kredse, tillidsrepræsentanter og andre samarbejdspartnere arbejder for at skabe de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer på det kommunale, regionale, statslige og private arbejdsmarked.

Du bliver en del af Forhandling, der bl.a. har ansvaret for at:

  • arbejde strategisk med at udvikle forhandlingsområdet
  • indgå og forny overenskomster på det offentlige og private arbejdsmarked
  • rådgive foreningens 75 lokale kredse omkring løn, arbejdstid og øvrige ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en arbejdsplads i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Gem
Danmarks Lærerforening To konsulenter til Uddannelsespolitik

Danmarks Lærerforening, København

Kan du lide at skabe fælles løsninger i et samarbejde med andre? Har lærerarbejdet for dig afgørende betydning for elevers dannelse og uddannelse, og ser du folkeskolen som en af de vigtigste samfundsinstitutioner? Så kan en stilling som konsulent i Danmarks Lærerforenings sekretariat være noget for dig.

I foreningen er vi optaget af at skabe udvikling og forandring i et samarbejde med andre båret af gensidig tillid og ejerskab. Vi arbejder for, at vores faglige stemmer indgår i de samarbejder, hvor der træffes beslutninger af betydning for folkeskolen og for de arbejdspladser, hvor vores medlemmer er ansat. Vi har fokus på at involvere og inddrage viden og erfaringer fra praksis gennem dialog og samarbejde med andre.

Vi søger derfor to konsulenter til afdelingen Uddannelsespolitik.

Gem
Danmarks Lærerforening Konsulent til organisationsudvikling til 1-årig stilling

Danmarks Lærerforening, København

Har du flair for projektledelse og tværgående processer, og har du samtidig en skarp pen, hvor du hurtigt får omsat faglig viden til politiske oplæg? Har du tilmed erfaring fra en faglig eller politisk ledet organisation eller lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en organisation i udvikling og med høje ambitioner?

Som konsulent bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • At medvirke i udviklingsprojekter, enten som bidragsyder eller som tovholder på konkrete indsatser
  • At forberede større politiske møder og udvikle vores arbejde med forskellige mødeformer
  • At udarbejde sagsfremstillinger og oplæg til de politiske møder.

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig uddannelse – og du må gerne være nyuddannet.

Gem
Danmarks Lærerforening Forhandling i Danmarks Lærerforening søger konsulent til overenskomstområdet

Danmarks Lærerforening, København

Kan du lide at skabe fælles løsninger i et samarbejde med andre? Har lærerarbejdet for dig afgørende betydning for elevers dannelse og uddannelse, og ser du folkeskolen som en af de vigtigste samfundsinstitutioner? Så kan en stilling som konsulent i Danmarks Lærerforenings sekretariat være noget for dig.

Vi søger derfor en konsulent til afdelingen Forhandling, som har lyst til at indgå i foreningens arbejde med at realisere de centrale arbejdstidsaftaler på det kommunale, regionale og statslige område.

Du skal fx indgå i udviklingsprojekter om arbejdstidsaftaler med en eller flere kredse, understøtte kredsene i at få etableret gode lokale processer og samarbejder, holde kurser og webinarer og udarbejde vejledende materialer om arbejdstidsaftalerne. Du kan også komme til at indgå i afdelingens øvrige opgaver.

Gem
Danmarks Lærerforening Erfaren IT-supporter med stort servicegen til Digitalisering og IT

Danmarks Lærerforening, København

Har du solid erfaring med support, drift og administration af større IT-løsninger? Forstår du den afgørende vigtighed af stabil drift og højt sikkerhedsniveau? Og har du kendskab til forskellige Microsoft-teknologier samt Azure? Hvis ja - så læs videre!

I Danmarks Lærerforening er vi i gang med en større modernisering af vores driftsmiljø. Vi står midt i en implementering af Office 365 og er ved at løfte vores store systemer over på Dynamics365. Derfor søger vi nu med lys og lygte efter en erfaren og serviceminded IT-supporter, som med engagement kan indgå i disse projekter.

Din opgave bliver at bidrage til succesfuld projektgennemførelse. Og lige så vigtigt at få disse forankret i sikker drift - i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Gem
Danmarks Lærerforening Administrativ medarbejder til arbejdsskadeteamet

Danmarks Lærerforening, København

Er du en dygtig, ansvarsfuld og serviceminded administrativ medarbejder, så er du måske vores nye kollega i arbejdsskadeteamet.

Som administrativ medarbejder i arbejdsskadeteamet vil du skulle varetage mange forskellige selvstændige administrative opgaver.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være oprettelse af sager, korrespondance med medlemmer, kredse og øvrige samarbejdspartnere, sortering og journalisering af akter, håndtering af fuldmagter, booking af rådgivningssamtaler, betaling af fakturaer, planlægning af møder samt betjening af telefoner.

Gem
Danmarks Lærerforening Presse- og kommunikationskonsulent

Danmarks Lærerforening, København

Kan du finde og vinkle den gode historie om folkeskolen? Og kan du tænke strategisk og navigere i en politisk organisation?

Danmarks Lærerforening er landets største fagforening for undervisere. Vores politiske snitflader er mange, og vi arbejder dagligt med at forbedre vilkårene for vores 84.000 medlemmer.

Som presse- og kommunikationskonsulent hos os er din rolle både at reagere på mediernes mange henvendelser, at rådgive vores formandskab og forretningsudvalg og at lave opsøgende pressearbejde på foreningens mange politiske indsatser.

Samtidig vil du fra tid til anden skulle fungere som tovholder på kommunikationsindsatser i foreningen. Nogle opgaver skal løses hurtigt – andre er mere strategiske og langsigtede.

Gem
Natportier
Vi har brug for et sæt ekstra hænder og et smilende ansigt, der kan hjælpe os med at servicere gæster i receptionen og varetage...
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, Kibæk
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Tjener
Vil du være en del af en grøn virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og godt kollegaskab?
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, Kibæk
Jobcenter
Indrykket: