Hempel A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Der er utrolig god work-life balance i Hempel, der er tillid under ansvar, der er frihed, der er lækre omgivelser, gode kollegaer, sociale arrangementer, og vigtigst er der en virkelig tydelig familie følelse. Mange virksomheder siger de er en stor familie, men Hempel udlever virkelig det statement. Man føler det lynhurtigt. Der er så meget hjælp at hente alle steder og folk er meget venlige. Der er virkelig en ånd omkring at vi alle klarer det og at kagen er stor nok til os alle. Og dén følelse elsker jeg.

Negativ kommentar

Hempel’s HR er gammeldags indrettet. Jeg har haft en del uheldige oplevelser med dem og kender også andre der har (bl.a. lønforhandlinger og uheldige udtalelser ved graviditet). De løber fra aftale såfremt man ikke har alt på skrift og de får en til at føle sig som en lille ubetydelig brik i et stort puslespil. Det er tydeligt at man bare er en omkostning for HR. Lønforholdene er ikke super gode i Hempel (nogle er decideret underbetalt), og det er svært at stige i ret meget løn, også selvom man skifter stilling. Forfremmelser er også svære at opnå medmindre man er højt oppe allerede.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtigt godt sammenhold blandt de fleste medarbejdere, gode klubber/foreninger,

Negativ kommentar

Kynisk ledelse, dårlig/ingen kommunikation blandt visse mellemledere, kulturen er desværre ændret til det værre

Evaluering

Positiv kommentar

Many nice employees, good social events, challenging jobs

Negativ kommentar

Company is driven now only by KPIs. KPI result is better than solving problems. The culture of numbers, followed by hiding real results to be inside the KPIs. Unfortunately also low salaries compared to the IDA association (company does not recognise IDA statistic as real).

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig godt Arbejdsmiljø, dejligt uformelt, højt til loftet.

Negativ kommentar

At de lukket deres lager og flyttet til polen :-(

Evaluering

Positiv kommentar

Straight forward international performance culture.

Negativ kommentar

Driven by KPIs which are prioritized over common sense and KPIs are sometimes contradicting.