CamVision A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Camvision er en virksomhed med stor fokus på arbejdsmiljøet og fleksibilitet som går begge veje. En virksomhed hvor alle løfter i flok, næsten som ens 2. Familie

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Flad struktur, hvor ledelsen har døren åben. Gode til at gribe de bole der er og finde løsninger i fælleskab. Forstående ledelse der giver anderledes profiler muligheder. Godt sammenhold Adventskalender

Negativ kommentar

Til tider lidt kaotisk.

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg har kun positivt at sige om min tid hos Camvision. Ledelsen lytter til sine medarbejder, og gør hvad de kan for at opfylde medarbejderens ønsker, så på trods af andre evalueringer her på Jobindex, så kan jeg bekræfte, at de tager det til sig og bruger det til at forbedre sig. Work-life balancen er i orden. Når jeg forlod pinden fredag eftermiddag kunne jeg være sikker på ikke at blive forstyrret i min weekend, og jeg fik mulighed for at besøge min familie i forbindelse med sygdom når behovet var der. Der er gode karrieremuligheder hos Camvision. Jeg fandt hurtigt den del af faget, som jeg fandt mest spændende, og jeg fik straks kurser for at blive specialiseret i den retningen jeg selv havde ytret ønske om. Hver og en kollega var sød og rar mod mig, og på min sidste dag kom de hver især dryssende i løbet af dagen for at sige farvel og tak, også selvom jeg kun var det i relativ kort tid. Det var bare i orden. Jeg har ikke aktivt søgt videre fra Camvision, men jeg blev tilbudt et job ud af det blå, og jeg ville ikke risikere at fortryde ved at afslå, da jeg endnu er ung og skal prøve grænser af.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Gode nære kollegaer, med godt sammenhold

Negativ kommentar

Utroværdige ledere Kvantitet frem for kvalitet Stor personale udskiftning Meget overvågning af ansatte "velsagtens et af danmarks bedste arbejdsmiljøer",( citat fra jobannonce),,,,, så vil jeg nødigt se det værste.

Evaluering

Positiv kommentar

Da stedet er en gennemgangsforretning, hvor folk kun er ansat ganske kort tid, er det svært at få et forhold til sine kolleger, men sammenholdet er der, da ledelsen mildest talt ikke er interesseret i andet end at lave penge, hvilket gør at medarbejderne holder sammen om at have det bare en smule godt.

Negativ kommentar

Ledelsen er ekstremt pengefikseret, hvilket betyder at hvis man ikke præsterer, nærmest inden man er ansat, er man ude igen efter meget kort tid.

Evaluering

Positiv kommentar

Kollegerne

Negativ kommentar

Cheferne