Palsgaard A/S

Gem
Palsgaard A/S
Vedligeholdstekniker/reparatør – daghold

Palsgaard A/S, Juelsminde

Kan du sikre høje oppetider på vores procesanlæg gennem effektivt vedligehold? Vil du være en del af et stærkt team af erfarne smede, teknikere og mekanikere? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega på Palsgaard.

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst vedligeholdstekniker, der, sammen med teamet i Teknisk Service, sikrer effektivt vedligehold af vores produktion/procesanlæg på fabrikkerne i Juelsminde 24/7. Vi er 20 engagerede kolleger, der tilsammen dækker både dag-, aften-, nat- og weekendskift (fast skift).
Konkret for denne stilling, vil arbejdstiderne være på fast daghold i tidsrummet: Mandag-torsdag fra kl. 7-15 og fredag kl. 7-14.30.

Palsgaard A/S
Gem
Palsgaard A/S
Procesoperatørelev - ungdomselev

Palsgaard A/S, Juelsminde

Palsgaard vækster og samtidig ønsker vi at understøtte udviklingen af kvalificeret arbejdskraft til procesindustrien, så derfor søger vi nu en engageret procesoperatørelev.

Som procesoperatørelev kan vi tilbyde dig:

  • Et startskud til din karriere indenfor procesindustrien, hvor praktisk erfaring kombineres med obligatoriske skoleophold – og gode muligheder for videreuddannelse efterfølgende.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
Palsgaard A/S
Gem
Palsgaard A/S
Financial Controller Trainee

Palsgaard A/S, Juelsminde

Har du flair for økonomi og administration? Har du et ønske om at kickstarte din karriere og udvikle dig i en global produktionsvirksomhed i vækst?

Vi har travlt med både salg og produktionsudvidelser, og vi ønsker derfor at udvide vores globale økonomiafdeling med en serviceminded og ansvarsbevidst Financial Controller Trainee, der kan løse en bred vifte af økonomiopgaver i afdelingen og støtte op om vores nuværende processer og registreringer.

I det daglige vil du referere til Senior Financial Controller, Ditte Glassau Clemmensen, som også bliver din mentor, der vil sikre et godt onboarding-forløb, således du er klædt på til at varetage og lykkes med opgaverne.

Palsgaard A/S