SEW-EURODRIVE A/S

Gem
SEW-EURODRIVE A/S Industrimontør

SEW-EURODRIVE A/S, Greve

Du vil indgå i et montageteam på 11 mand, som har til opgave at montere gear og gearmotorer. Teamet er selvkørende og fordeler selv dagens montageopgaver. Du vil i løbet af de første 6-12 mdr. få en grundig oplæring i hele vores danske montageprogram. Vi holder et højt tempo med stor fokus på kvalitet, hvor alle bidrager til at tingene fungerer. Engagement, grundighed og fleksibilitet er nøgleordene.

Din primære arbejdsopgave bliver montage af gear og motorer i tæt samarbejde med dine øvrige montørkollegaer. Den optimale baggrund er en uddannelse som elektro- eller automekaniker, men du kan også være industrioperatør eller –montør, smed eller lignende. Det er vigtigt, at du har teknisk forståelse og interesse, ligesom du har erfaring fra lignende jobs og har stablerkort.

Gem
Anzet A/S Ekstern servicemontør til Sjælland

Anzet A/S søger for SEW-EURODRIVE A/S

Vi søger en erfaren og selvkørende mekanisk servicemontør på fuld tid, som tilknyttes vores hovedkvarter i Greve. Vi tilbyder et spændende og varierende job i et mindre serviceteam i Greve, hvor opgaverne vil være primært eksterne.

Alle serviceopgaver koordineres dagligt i serviceafdelingen i Greve, så du har overblik over kommende og igangværende serviceopgaver. I tæt samarbejde med afdelingens servicekoordinatorer skal du prioritere planlagte opgaver både eksternt hos kunderne og internt på serviceværkstedet.

Dine arbejdsopgaver:

  • Mekaniske serviceopgaver hos vores kunder (primært på Sjælland)
  • Arbejde på serviceværkstedet i Greve
  • CDM-registrering af enheder til CDM-database inkl. tilstandskontrol og konverteringsopgaver