Ikast-Brande Kommune

Gem
Ikast-Brande Kommune
Vi mangler dig på Østervang

Ikast-Brande Kommune, Klovborg

Hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, og du ønsker at indgå i et tværfagligt fællesskab, så send straks din ansøgning til os.

På Østervang arbejder vi ud fra Ikast-Brande Kommunes DNA og værdier. Det betyder, at vi er arbejdsomme og entreprenante. Vi handler, hjælper hinanden og står sammen. Vi løfter i flok og finder løsninger. Vi er ukuelige og ikke bange for at lære af vores fejl. Vi samarbejder på tværs uden at skele til titler og fagområder.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Praktikvejleder! Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Nord søges

Ikast-Brande Kommune

Drømmer du om at være med til at udvikle og fagliggøre fremtidens kollega?

Vi ønsker en vejleder, som vil være med til at give vores elever den bedste praktik – hvor de udvikler sig både fagligt og personligt.

Ikast-Brande Kommune har lavet en strategi omkring rekruttering og fastholdelse af elever, og her er vejlederne i hele kommunen med til at udvikle kvaliteten af hele praktikforløbet, så vi i Ikast-Brande Kommune bliver ens omkring vores elever.

Brænder du for at udvikle dig fagligt både som vejleder og som assistent, så har du nu mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemmepleje.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Er du social- og sundhedsassistent, og ønsker du at arbejde hver 3. uge, så har vi en stilling til dig i hjemme- og sygeplejen i Ikast-Brande Syd

Ikast-Brande Kommune

Lige nu arbejder vi med at udvikle hjemme- og sygeplejen, så opgaver der varetages er med borgeren i centrum. For at opnå kontinuitet og meningsfuldhed skal sygeplejeopgaver også kunne varetages af social- og sundhedsassistenter, og derfor søger vi endnu flere fagligt dygtige assistenter til vores teams.

Brænder du for at udvikle dig fagligt, så har du nu mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemme- og sygepleje.

Du får en arbejdsplads, der er nytænkende, og som sammen med medarbejderne ønsker at skabe nye muligheder for at hjemme- og sygeplejen kommer tættere på hinanden, så alles kompetencer kommer i spil.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Afdelingsleder til Dalgasskolen i Brande

Ikast-Brande Kommune

Fra den 01.08.2022 vil den ny fælles ledelsesstruktur mellem de 3 folkeskoler i Brande - Dalgasskolen, Artium og Blåhøj Skole - blive en realitet. Grundet denne omstrukturering søger Dalgasskolen en afdelingsleder.

Er du klar til at føre en velfungerende, værdibaseret skole i fin balance videre, har du høje ambitioner for børn og unges læring, trivsel og dannelse, og lægger du vægt på, at resultater skabes ved et tillidsfuldt og åbent samarbejde med personale og forældre, så kan du være den afdelingsleder, vi søger.

Som afdelingsleder vil du indgå i lederforum for FællesSkolen, som er en betegnelse for det samlede skoleområde, hvor lederne har et godt samarbejde, og der arbejdes med en fælles vision for hele området.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Administrativ medarbejder til Myndighed, Hjælpemidler og Stab

Ikast-Brande Kommune

Motiveres du af en hverdag med spændende og varierende arbejdsopgaver inden for økonomi og administration? Har du flair for IT, og motiveres du af ansvar og selvstændighed?

Så har du nu mulighed for at blive en del af holdet.

Dine nye arbejdsopgaver vil i hovedtræk være:

 • Forskelligartede økonomiopgaver, herunder betaling af regninger
 • Administrative opgaver ved bevilling af handicapbiler
 • Bevilling af ansøgninger om handicapkørsel
 • Administrative opgaver omkring boligvisitation
Gem
Ikast-Brande Kommune
Fast stilling som nattevagt på Plejecenter Østervang

Ikast-Brande Kommune, Klovborg

Østervang søger en social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper med interesse og engagement inden for demensområdet.

Østervang er et plejecenter med plads til 28 beboere fordelt på 2 afdelinger med 14 boliger i hver. Afdeling Syd er for de af vores beboere, der er ramt af demenssygdom i moderat til svær grad, og afdeling Nord er for beboere, der er ramt i ikke helt så svær en grad.

Vi arbejder ud fra den personcentrerede omsorg og sætter fokus på, at beboernes trivsel er så høj som muligt. Den personcentrerede tilgang er vores grundlæggende udgangspunkt både i forhold til beboerne, pårørende og kollegaer.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Erfaren og engageret planlægger

Ikast-Brande Kommune

Brænder du for at arbejde med kommune- og byplanlægning i Danmarks mest erhvervsvenlige kommune? Vil du være med til at sikre attraktive rammer for det gode liv i byer og landsbyer? Elsker du at have det store overblik, mens du også arbejder med detaljen? Og hvad med en flok engagerede og flinke kolleger? Er det lige dig? Så bliv en del af Ikast-Brande Kommunes planteam!

Hvad du konkret kommer til at sidde med af opgaver afhænger naturligvis af, hvad du har med i din bagage, og hvad du har lyst til at byde ind med. Da vi er et lille team vil du kunne komme til at arbejde med mange forskelligartede opgaver, bl.a.:

 • Revision af kommuneplanen, herunder udarbejdelse af planstrategier
 • Udarbejdelse af kommuneplantillæg og lokalplaner - fra opstartsmøder med projektudviklere til endelig politisk behandling
 • Planlægning for VE-anlæg
 • Input til vores DK2020-klimaplan
 • Samarbejde, koordinering og dialog med projektudviklere, borgere og kolleger
Gem
Ikast-Brande Kommune
Rolighedsparken søger ferie-/weekendafløsere og tilkaldevikarer

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at give vores ældre en skøn hverdag med omsorg, kærlighed og latter? Så er det dig, vi søger.

Vi søger afløsere til at hjælpe os i ferier og weekender og tilkaldevikarer til hverdagene. En kombination af hverdag og weekend er naturligvis også muligt.

Rolighedsparken er et plejecenter beliggende i hjertet af Ikast og rummer 52 plejeboliger. Vi har fokus på det gode hverdagsliv, hvor vi skaber trygge rammer tilegnet den enkelte beboer.

Efter oplæring vil du være med til at hjælpe vores beboere med personlig pleje, at spise, forflytte sig m.m. Derudover er det et aktivt sted, og du vil være med til aktiviteter sammen med beboerne.

Du vil indgå i et team, hvor du er tilknyttet en mindre gruppe beboere, og du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, hvoraf de fleste er uddannede social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Dagplejen i Ikast-Brande Kommune søger dagplejere, der har lyst til at indgå i vores dagpleje. Især i områderne: Brande og Bording er der flere ledige stillinger, men vi søger dagplejere i hele kommunen.

At være dagplejer er et job hvor du:

 • arbejder med 4 børn i eget hjem
 • selv kan planlægge din hverdag
 • gør en forskel, for de mindste børn
 • skaber trygge rammer og nære relationer til små børn
 • har stærke fællesskaber med andre dagplejere
 • kan have eget barn under 3 år hjemme i egen dagpleje

Det er også muligt at ansøge som par, der ønsker at arbejde sammen som dobbelt dagpleje med 8 børn i eget hjem. Vi har allerede flere mænd ansat som dagplejere, og flere dobbelt dagplejere, som du eller I kan have fællesskab med.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger tilkaldevikarer og sommerferieafløsere

Ikast-Brande Kommune

Vi tilbyder dig fuldtid i sommerperioden og gode muligheder for at tjene ekstra penge. Der vil også være mulighed for ansættelse efter sommerperioden.

Vi mangler dig nu eller snarest muligt, så vi kan sikre dig den gode oplæring inden sommerferien.

Du får viden og erfaring med at arbejde med mennesker med betydelig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Du får fantastiske kollegaer.

Du får plads og mulighed for personlig udvikling.