Ikast-Brande Kommune

Evaluering

Positiv kommentar

Der er kort vej til toppen. Der er samtidig gode kollegaer med plads til selvbestemmelse og indflydelse på jobbet.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Der er gode muligheder for at udvikle sig fagligt. Der prioriteres ekstern supervision, sparring og diverse faglige udviklingsforløb samt efteruddannelse.

Negativ kommentar

Ledelsen synes indspist og opsiger/omplacer hellere en medarbejder end udvikle samarbejdet og arbejde med ledelsesstile og rammerne for de ansatte. Ledelsesstilen er top-Down orienteret. Man får en oplevelse af, at der er mere fokus på flotte tal på papiret frem for ansatte og borgere i trivsel.

Evaluering

Positiv kommentar

Et sted med masser muligheder og lækre faciliteter. Skønne beboere. Mulighed for at det kunne være et fantastisk sted

Negativ kommentar

Desværre er ledelsen rigtig dårlig og personalet bliver ikke anerkendt eller værdsat. Der bliver favoritiseret og andre bliver holdt nede. En team leder ødelægger et hus og mister mange medarbejder. Men alligevel gør de intet for medarbejderne.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange forskelligeartede opgaver, hvor der arbejdes med en stor grad af frihed

Negativ kommentar

Nogle gange må du gå på kompromis med din faglighed, da der er flere opgaver end tiden tillader det.

Evaluering

Positiv kommentar

Det er en arbejdsplads, hvor der er en masse personligheder og der altid er gang i noget nyt. Kollegaerne er enormt positive og altid frisk på at lave lidt sjov. Og så er de der for dig som støtte i hverdagen, både når det går godt og når det er svært.

Negativ kommentar

Min egen plads i virksomheden var lidt en niche område og derfor var der for mig personligt ikke de store muligheder for sparring og avance i forhold til min karriere.