Aleris

Gem
Aleris
Har du lyst til at prøve noget nyt? Så bliv anæstesisygeplejerske hos Aleris

Aleris, Søborg

Du har nu mulighed for at skifte job til Danmarks største kæde af privathospitaler. Hos os vil du, sammen med dine ambitiøse og engagerede kolleger, hver dag arbejde for at skabe de bedste forløb for vores patienter og kunder.

Din kommende arbejdsplads finder du i den gamle TV-by på Gyngemose Parkvej i Søborg, hvor vi har indrettet vores hospital med det nyeste udstyr, de bedste specialister og de dygtigste kollegaer.

Kulturen i Aleris er kendetegnet ved at være professionel, innovativ og empatisk, og det er vigtigt for os, at vi skaber et trygt og tillidsfuldt miljø for både vores kunder og medarbejdere. Der er derudover også gode muligheder for personlig- og faglig udvikling.

Aleris
Gem
Aleris
Er du fysioterapeut, og har du brug for forandring?

Aleris, Søborg

Trives du samtidig med alsidige opgaver, og kunne du tænke dig at være en del af landets førende kæde af privathospitaler, hvor høj kvalitet og god service kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi et spændende job til dig!

Som fysioterapeut hos Aleris bliver du en fast del af et team bestående af tre andre fysioterapeuter. Du vil sammen med dine kollegaer være med til at have en afgørende betydning for patientens videre forløb efter operationen.

En af dine primære opgaver bliver at tilse og mobilisere nyopererede alloplastik-patienter, udarbejde genoptræningsplaner til kommunen samt at gennemgå og instruere i hjemmetræningsøvelser. Det er også dig, der kommer til at vurdere behovet for relevante hjælpemidler til hjemmet.

Aleris
Gem
Aleris
Kompetent og erfaren speciallæge i almen medicin søges til Danmarks største kæde af privathospitaler

Aleris, Esbjerg

Kunne du tænke dig at blive en del af en alsidig hverdag, hvor du som speciallæge i almen medicin bidrager med dine faglige kompetencer til at gøre Aleris til danskernes førstevalg, når det gælder sundhed?

Hvis du kan svare ja til følgende, så er det måske dig, vi leder efter:

  • Har minimum et par års erfaring som speciallæge i almen medicin.
  • Er omhyggelig, og har fokus på høj faglig kvalitet.
  • Er certificeret OGUK, eller har interesse i at blive certificeret.
  • Har interesse og lyst til at arbejde med forebyggende indsatser.
  • Har gode kommunikationsevner og lyst til at samarbejde tværfagligt.

Vi tilbyder dig en fast stilling med et timeantal på ca. 25 timer ugentlig med ansættelsesstart i midten af august, eller når det er muligt.

Aleris
Gem
Aleris
Er du pedel med grønne fingre og klar på nye udfordringer?

Aleris, Søborg

Så får du en unik mulighed for at blive en del af den tekniske afdeling hos landets største kæde af privathospitaler. Hos os vil du sammen med dine engagerede, positive og dygtige kollegaer hver dag være med til at skabe de bedste rammer for dine kollegaer, men også for vores kunder.

Du finder din kommende arbejdsplads i Søborg på Gyngemose Parkvej 66 hos vores tekniske afdeling. Hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor kvalitet, alsidighed og dedikation kendetegner alt, hvad vi gør.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Græsslåning
  • Pasning af udendørsområderne
  • Små flytteopgaver indendørs og udendørs
Aleris