Sønderjysk Forsikring

Gem
Sønderjysk Forsikring Jurist og DPO til Jura & Compliance

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa

Kan du bidrage til at sætte de juridiske og regulatoriske rammer i en finansiel virksomhed? Brænder du for compliance, og kan du omsætte din viden til praktiske løsninger?

Så er det dine kompetencer, vi søger til at understøtte Sønderjysk Forsikrings voksende forretning, og den nye kollega vi søger til området for Jura & Compliance. Jura & Compliance er placeret i Sønderjysk Forsikrings hovedkontor i Aabenraa og er en mindre og uafhængig afdeling, der løser selskabets koncernjuridiske, persondataretlige og compliancemæssige opgaver. Hvad bliver dine arbejdsområder?

  • Sikre løbende opdatering og implementering af de finansielle lovgivninger og regelsæt og følge op herpå med kontroller og rapporteringer
  • Varetage rollen som DPO
  • Varetage rollen som klageansvarlig, alternativt deltage i arbejdet på området
Gem
Sønderjysk Forsikring Kunderådgiver med fokus på salg

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa og Odense

Brænder du for at rådgive og servicere privatkunder? Og kan du samtidig være salgsorienteret, opsøgende og udadvendt? Så er du måske den kunderådgiver, vi står og mangler til vores kundecenter i Aabenraa og Odense.

Primære arbejdsopgaver som kunderådgiver

  • Kompetent og professionel rådgivning, behovsafdækning og salg af forsikringer til private kunder, via telefon, online og pr. mail.
  • Understøtte og gennemføre en kompetent kunde- og sagshåndtering, herunder udarbejdelse af tilbud, rekvirering af taksator, håndtering af EDI-panthaver og restance.
  • Bidrage til fastholdelse af vores nuværende privatkunder, gennem god service og rådgivning.
  • Mersalg, ved at være nysgerrig på kundens behov.