Forsia Forsikring A/S

Hos Forsia Forsikring er mulighederne mange, for vi vækster, og vi har høje ambitioner for fremtiden og hinanden. Vi ønsker at give kunderne en af branchens bedste kundeoplevelser, bl.a. med personlig kundeservice, hurtig skadebehandling og de bedste kundevendte digitale løsninger i forsikringsbranchen. Det kræver, at vi spiller hinanden gode og arbejder sammen om at nå i mål. Det gør vi gennem et stærkt fællesskab og en kultur, der tager udgangspunkt i, at hos os er du aldrig alene.

Hos Forsia Forsikring er alle ildsjæle, der ser muligheder, finder løsninger og når i mål sammen om at give den bedste kundeservice. Vi værner om oplevelsen af ”aldrig alene”, både mellem hinanden internt og over for vores kunder, fordi det giver tryghed. Derfor gør vi også en stor indsats for at finde de rigtige medarbejdere med rette kompetence, som kan blive en del af vores fællesskab.

Som medarbejder hos os, er det vigtigt, at dine kompetencer bliver brugt og udviklet – og vi prioriterer din uddannelse og træning, så du hele tiden er up-to-date. Samtidig har vi altid forventninger om, at du bidrager og er en del af kulturen i huset. Derfor skal du også selv være med til at skabe din hverdag.

Du bliver en del af et team på omkring 180 medarbejdere med afdelinger i Aabenraa, Esbjerg, Odense og København. Hos os er der styr på forholdene – god pension, fælles frokostordning, sundhedsforsikring og en masse andre gode medarbejderfordele.

Vil du være en del af os?