Agrometer A/S

Gem
Agrometer A/S Servicemontør til ind- og udland

Agrometer A/S, Grindsted

Til en fast stilling søger vi en selvstændig og ansvarsbevidst servicemontør, der har lyst til at arbejde med landbrugskunder i hele Europa.

Dit primære arbejde bliver servicering af vores egenproducerede maskiner til udbringning og behandling af husdyrgødning samt markvandingsanlæg. Det foregår hos vores kunder i både Danmark og udlandet, og du kan regne med 40-60 overnatninger årligt.

Når du ikke er på servicebesøg, deltager du i serviceafdelingens drift, primært på virksomhedens adresse i Grindsted.

Gem
Agrometer A/S AREA SALES MANAGER – totalløsninger til gyllehåndtering

Agrometer A/S, Grindsted

Har du et godt kendskab til landbrugssektoren og løsningssalg – og arbejder du vedholdende for at nå dine mål? Er du en god købmand med maskinteknisk forståelse? Så er du måske vores nye Area Sales Manager for vores avancerede løsninger til gyllehåndtering.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede maskiner til gyllehåndtering til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og personligt engagement.

Du bliver ansvarlig for at øge vores salg og kendskabsgrad på dine markeder. Det indebærer salg til nye kunder og mersalg til eksisterende kunder. Du skal systematisk udvikle dine markeder gennem opsøgende aktiviteter, identificere potentielle kunder og forklare den gevinst, som de får ved at købe og anvende Agrometers unikke maskiner og løsninger.

Gem
Agrometer A/S Indkøber – egenproducerede maskiner

Agrometer A/S, Grindsted

Har du kendskab til teknisk indkøb i en produktionsvirksomhed? Er du en erfaren forhandler, der både planlægger langsigtet, men også finder løsninger ved akutte behov? Trives du med en stor kontaktflade? Så er du måske vores nye indkøber!

Dit primære ansvar vil være indkøb til vores egenproducerede maskiner, hvor Agrometer står for den fulde værdikæde – dvs. udvikling, design, fremstilling og eftersalgsservice. Du vil samtidigt bistå de øvrige forretningsområder med indkøbsstruktur, rammeaftaler og overordnede forhandlinger med nøgleleverandører omkring færdige handelsvarer. Du varetager således alle funktioner i forbindelse med indkøb, herunder leverandørudvælgelse, forhandling af rammeaftaler, daglig disponering samt opfølgning på kvalitet og leveringssikkerhed.

Gem
Agrometer A/S Montører til pumpeafdeling

Agrometer A/S, Grindsted

Er du en dygtig håndværker, der også sætter en ære i at levere en flot finish på dit arbejde? Har du lyst til et afvekslende job, med forskellige montage- og reparationsopgaver? Så er du måske en af de to nye kollegaer i vores pumpeafdeling.

Vi søger en intern montør til pumpeværksted. Du bliver beskæftiget med forskellige opgaver indenfor montage og reparation af pumper og pumpeopbygninger.

Vi søger også en udekørende servicemontør. Din primære arbejdsopgave er servicering, fejlfinding og reparation på forskellige pumper til spildevand og industri ude hos vores kunder.