Forsikring & Pension

Gem
Forsikring & Pension
Forretningsudvikler til forretningskritisk system i forsikringsbranchen - Autotaks

Forsikring & Pension, Hellerup

Har du erfaring med takseringsprocesser og en interesse i digitalisering og reparation af biler? Motiveres du af at arbejde med forretningskritiske systemer med mange interessenter, leverandører og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Forretningsudvikler til Autotaks-teamet i F&P.

Vi har netop udarbejdet en ny og ambitiøs produktstrategi for Autotaks, som sætter en ny strategisk retning for videreudviklingen de kommende tre år. Ambitionsniveauet er altså skruet helt i top, og vi har mange spændende projekter samt daglige opgaver, der skal løbes i mål og videreudvikles.

Vi søger derfor endnu en forretningsudvikler, der i tæt samarbejde med Product Owner, og de andre forretningsudviklere, vil være med til at videreudvikle autotaks, så det altid understøtter brugerne bedst muligt.

Forsikring & Pension
Gem
Forsikring & Pension
Erfaren Product Owner til forretningskritisk system i forsikringsbranchen - Autotaks

Forsikring & Pension, Hellerup

Har du erfaring i rollen som Product Owner på større udviklingsprojekter? Trives du godt i krydsfeltet mellem forretning, IT og udvikling i en mellemstor organisation? Og motiveres du af at arbejde med forretningskritiske systemer med mange interessenter, leverandører og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Product Owner til Autotaks-teamet i F&P.

Vi har netop udarbejdet en ny og ambitiøs produktstrategi for Autotaks, som sætter en ny strategisk retning for videreudviklingen de kommende tre år.

Dine vigtigste opgaver som Product Owner bliver først og fremmest:

  • At sætte tydelige og innovative mål for systemløsningen Autotaks
  • At sikre en prioriteret og velbeskrevet backlog
  • Løbende at optimere værdien af teamets arbejde
Forsikring & Pension