Lantmännen Schulstad A/S

Gem
Lantmännen Schulstad A/S
Category Analyst, Schulstad

Lantmännen Schulstad A/S, Hvidovre

I denne rolle er du med til at sikre, at vi på tværs af kategorierne rugbrød, hvedebrød og fastfood træffer forretningsmæssige beslutninger, der sikrer os vores markedsledende position langt ind i fremtiden.

Du bidrager gennem din analytiske tilgang til at definere kategoriens retning og skabe resultater sammen med kollegerne i et dedikeret Category Management-team, som organisatorisk hører til i vores Marketing & Innovations afdeling.

Lantmännen Schulstad A/S
Gem
Lantmännen Schulstad A/S
Produktionsmedarbejder (skiftehold), Pandrup

Lantmännen Schulstad A/S

Til vores bageri i Pandrup søger vi medarbejdere til vores daghold. Du vil starte med fire ugers oplæring, hvor vi lærer dig op i bl.a. sikkerhed, fødevaresikkerhed, kvalitet og bageriprocesser.

Fabrikken producerer 24/7, og arbejdstiden vil efter oplæring være skiftehold med turnus.

Vi skaber værdi for vores kunder via en stærk kultur, og derfor er det vigtigt, at alle vores medarbejdere er holdspillere, og ved, at hver enkelt medarbejders arbejdsindsats er vigtig. Man er forpligtet over for sit team og i forhold til hele virksomheden. Vi arbejder for hinanden og med hinanden.

Lantmännen Schulstad A/S
Gem
Lantmännen Schulstad A/S
Reparatør til vedligehold, Hvidovre

Lantmännen Schulstad A/S, Hvidovre

I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Vi søger en ny reparatør, der skal indgå i et dynamisk team på omkring 25 dygtige og fleksible kolleger, som er delt op i et vagtteam og et vedligeholdelsesteam. Vi producerer og distribuerer friskt brød til hele landet, så vi har kontinuerlig drift 24/7. Du går på fast dagvagt tirsdag til søndag hver anden uge og har hver anden uge fri.

Lantmännen Schulstad A/S