Novozymes A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Kollegerne er helt klart de bedste mennesker jeg har mødt, super imødekommende og hjælpsomme. Lederne er ligeså venlige og hjælpsomme.

Negativ kommentar

Arbejdes ansvaret er højt og det at overbebyrde sig selv kan være en realitet. Arbejdsintensiteten er også høj den tid man er på arbejdet. Du har mulighed for at have ansvar for dit eget flow, men det kan være på ens egen samvittigheds bekostning. Desværre er der en del falskhed og afklaring forbundet med de beslutninger der bliver truffet. Nogle kolleger bliver favoriseret og ikke alle meninger bliver hørt.

Evaluering

Positiv kommentar

De første 5-7år af ansættelsen var rigtig gode. Spændende opgaver, og produkter. God løn, frihed under ansvar, og godt teamwork på tværs af organisationen.

Negativ kommentar

Mange processer er lavet om så det ikke er til at arbejde med eller at være i. Topledelsen er langt væk fra virkeligheden, og beslutter mange ændringer på et forkert grundlag. Og de lytter ikke til de ansatte som siden skal kunne efterleve de mange ændringer. Novozymes var engang en skøn arbejdsplads med god holdånd. Men ikke længere.

Evaluering

Positiv kommentar

Novozymes er et rigtig godt miljø at være i, både fagligt og socialt. Der er mulighed for spændende projekter, hvis man selv er proaktiv. Derudover, er der mange initiativer ift. det sociale med fredagsbar, fester, løbeklub mm.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kolleger og tilfredsstillende løn og pension. Andre virksomheder kan dog fint matche løn m.v.

Negativ kommentar

Ledelsen er desværre en verden for sig selv. Der er for stor forskel på de enkelte afdelinger. Hold dig langt væk fra Maintenance Execution i Bagsværd.

Evaluering

Positiv kommentar

meningsfulde produkter der naermest saelger sig selv

Negativ kommentar

Alt for mange overfloedige leder og afdelinge isaer i HHC. Mange der faar tiden til gaa med at over-komplicere meget simple opgaver. Mellem lederene gaar lidt for meget i at pleje deres image op ad.

Evaluering

Positiv kommentar

God arbejdsplads

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Der er et godt miljø blandt kollegaer, der bruges meget tid på at snakke hist og pist ved kaffemaskinen.

Negativ kommentar

Det er første gang jeg har været i en virksomhed hvor man har brugt så meget tide på ingen ting. Møder indkaldes uden agenda og der tages ikke referater efter møder, Generelt virker mellemledere som om de mere går op i at lefle for VP frem for at fokusere på egen organisation, der er generelt en syg holdning at pleje sit image op ad konstant, og det for uagtet af en egne chef har mere travlt med at se golf videoer på nettet. Fik iøvrigt aldrig mødt min egen VP der havde meget travlt (aner ikke med hvad, da de bruger meget tid på at rejse rundt på kryds og tværs globalt uden nogen form for agenda??) I mine år på arbejdsmarkedet har jeg aldrig før følt at jeg mødte ind på rød stue i børnehaven og må sande en mere forkælet organisation, der bruger så meget tid på intet ..Ikke vil klare sig 5 minutter på den anden side af hegnet. Jeg traf selv konsekvens efter 5 måneder der fik jeg nok af at spilde min tid. Vil på ingen måde anbefale nogen at tage job hos Novozymes.

Evaluering

Positiv kommentar

Miljøbevidst, ideologisk arbejdsplads

Negativ kommentar

Ikke så mange udviklingsmuligheder

Evaluering

Positiv kommentar

Super godt arbejdsplads som værdsætter sine medarbejdere.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Bæredygtig virksomhed, som er meget fokuseret på fremtiden og det grønne miljø. Der fra kollegaer/kunder i linjen (helt til topledelsesniveau) både respekt og stor anerkendelse.

Negativ kommentar

Mange i ledelsen har et "negativt" syn på medarbejdere, som ikke er akademikere. Mega stort arbejdspres, som ikke anerkendes af lederne (i det område jeg var ansat), når en medarbejder siger op bliver der i mange tilfælde ikke ansat en erstatning men jobbet fordeles på de i forvejen hårdt pressede tilbageværende (ikke akademikere)! Anerkeldelse og respekt i egen afd. kan ligge på et meget lille sted - men derimod er der fra kollegaer/kunder i linjen (helt til topledelsesniveau) både respekt og stor anerkendelse.