Alka Forsikring

Som medarbejder i Alka bliver du en del af en succesrig virksomhed, der tænker langsigtet og altid med fokus på kunderne. Vores vækst gennem de seneste år er en direkte konsekvens af vores mod til at udfordre markedet og vores evne til at skabe resultater.

I Alka sætter vi en dyd i at gøre os umage. Og for at kunne indfri vores ambitioner stiller vi krav til vores medarbejdere. Du bliver målt på din evne til at levere resultater. Til gengæld giver vi dig plads til at udfolde dig, og der ikke er langt fra tanke til handling hos os. Du bliver som medarbejder en del af en flad organisation, hvor dine ideer hurtigt kan blive en uundværlig del af vores fælles fremtid.

Alka Forsikring

Vi giver Danmarks bedste kundeoplevelse

Vi er en datadrevet organisation, der arbejder hurtigt og målorienteret. Digitale løsninger er en del af vores DNA, og vi træffer alle vores beslutninger med udgangspunkt i kundens behov. Det har gjort os til digital frontløber i branchen.

Vores ambition om at give kunderne Danmarks bedste kundeoplevelse binder os sammen, og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø udspringer af et respektfuldt samarbejde, hvor der er plads til den enkelte. Og så lægger vi vægt på en høj grad af faglighed og lysten til at gøre godt bedre.

Vi opfordrer alle vores medarbejdere til at udfordre gængs praksis, så vi hele tiden kan blive bedre. Vi tror ikke på hierarki, men på korte kommandoveje – og vi vægter kompetence højere end anciennitet. Hos os er det er ikke stjernerne på skulderen, men kvaliteten af tankerne, der tæller.

Vi tror på, at forsikring skal være enkelt og nærværende, for at kunden får den bedste oplevelse. Og vi gør ikke tingene mere besværlige, end de behøver være.

Alka Forsikring

Vores rammer – din hverdag

Vi er 350 kolleger i Alka, som til dagligt arbejder fra Klausdalsbrovej i Ballerup. Her bor vi sammen med Tryg-koncernen, som vi siden 2018 har været en del af. Derudover har vi stærke Alka-kundecentre i Århus, Kolding og Esbjerg.

Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi står sammen og aldrig glemmer respekten for hinanden.
100+

års erfaring

4

kundecentre

350

medarbejdere