Fertin Pharma

Gem
Fertin Pharma Analysekemiker til R&D

Fertin Pharma, Vejle

Har du styr på din analytiske kemi og kan du udvikle nye analysemetoder? Vil du være med til at sikre et stabilt flow af prøver og resultater? Kan du samtidig sætte dig ind i myndighedernes krav til analyser og bruge det til at udvikle, validere og dokumentere analysemetoder? Så har vi jobbet til dig. Væksten i Fertin Pharma byder på flere nye og spændende udviklingsprojekter, der dækker produkter fra lægemidler til kosttilskud.

Som analysekemiker bliver du en del af et tværfagligt team med fokus på kundeprojekter. Du bliver ansvarlig for aktiviteter, der omhandler metodeudvikling, validering og datagodkendelse/afrapportering frem til produktet overleveres til kvalitetslaboratorierne (QC). Dine primære opgaver bliver at:

 • Udvikle, optimere og validere af analysemetoder i komplekse matricer
 • Udarbejde specifikationer for produkter
 • Være ansvarlig for stabilitetsundersøgelser i udviklingsprojekterne
Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma Senior Project Manager

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma is the world's leading B2B supplier of nicotine replacement therapy (NRT) chewing gum and specializes in developing and producing nicotine chewing gum. Furthermore, we have an expanding business both within medicated chewing gum but also within other delivery systems into both NRT and other therapeutic areas. Fertin Pharma supports leading Consumer Health Care Companies by developing and manufacturing innovative delivery formats to launch under their brands.

You will join our CAPEX PMO team with 8 experienced and dedicated colleagues in Vejle (portfolio manager, project managers and project coordinator). The department is a part of Fertin Business Support and is responsible for managing the overall CAPEX portfolio process and for executing the more complex and larger CAPEX projects in the portfolio (0,5 – 100 mDKK).

Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma QA til kvalificering af produktions- og pakkeudstyr

Fertin Pharma, Vejle

Som en del af en ambitiøs vækstplan søger vi en ny kollega med erfaring indenfor kvalificering af produktions- og pakkeudstyr.

Du bliver en del af afdelingen QA Systems & Projects, der håndterer aktiviteter, der relaterer til vores kvalitetssystemer, CapEx og IT-projekter, samt projekter ift. udvikling og implementering af nye produkter og processer samt udstyr relateret hertil.

Du bliver en del af en afdeling, der har brede kontakter ud i hele virksomheden og hvor vi vægter tid til både det faglige og det sociale. Vi er midt i en spændende udvikling med implementering af ambitiøse vækstplaner, der diversificerer de løsninger, vi leverer til forbrugere verden over.

Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma TAG ANSVAR, GRIB UDFORDRINGERNE OG VÆR MED TIL AT UDVIKLE OG OPTIMERE INDIREKTE INDKØB

Fertin Pharma, Vejle

Vi søger en indkøber til indirekte indkøb, der vil med på en lærerig og udfordrende rejse med stort fokus på stakeholder management og indkøbsprocesser.

I det daglige er du en ambitiøs stabil indkøber, der arbejder struktureret med en bred portefølje af opgaver. Dit fokus vil være på indirekte indkøb som spænder bredt fra kaffemaskiner og kontorartikler til avancerede indkøb af laboratorie- og produktionsudstyr. Samlet set består porteføljen af +500 leverandører og et årligt spend på +200mDKK. I samarbejde med din chef som er Strategic Indirect Procurement Manager, løser du din del af opgaverne og sammen sikrer I, at I får løftet barren og prioriteret opgaverne ud fra vilkår og muligheder.

Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma Processpecialist

Fertin Pharma, Vejle

Fertin Pharma er verdens førende B2B leverandør af Nicotine Replacement Therapy (NRT) tyggegummi og er specialiseret i udvikling og produktion af nikotin tyggegummi. Vores portefølje inden for leveringssystemer er udvidet både inden for det farmaceutiske, men også på nutraceutiske kategorier. Vi spænder derfor nu over et stort antal leveringssystemer. Alle disse nye leveringsformer gør Fertin Pharma til en yderst interessant partner for vores kunder, som de kommende år vil bidrage til vores vækststrategi.

Jobbet:

 • Udførelse af proces verificeringer og valideringer på eksisterende og nye platforme
 • Deltagelse i løbende problemløsninger, forbedringer, udvikling og implementering af processer og systemer i produktionen
 • Deltagelse i produktudviklingsprojekter som Supply Chain repræsentant
 • Overførsel af produkter fra R&D til full scale i produktionen
Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma Proces Specialist til Pharma Produktion i Fertin Pharma (barselsvikariat)

Fertin Pharma, Vejle

Til et barselsvikariat søger vi en proaktiv kollega, der kan støtte virksomhedens PCCE (Physical Contamination Cause & Elimination) og HFE (Human Factor Elimination).

Som processpecialist bidrager du med din ekspertise inden for processer i en produktionsvirksomhed. Du vil være med til at drive en kontinuerlig indsats med henblik på at reducere og eliminere risikoen for kontaminering af produkter under fremstillingsprocessen. Derfor udvikler du blandt andet risikovurderings- og risikostyringsplaner i samarbejde med resten af teamet i PCEE og HFE.

Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma Senior Sourcing Specialist

Fertin Pharma, Vejle

Are you ready for a career move where you will put your full procurement experience into play and have a direct impact on the strategic procurement agenda?

Fertin Pharma is looking for a Senior Sourcing Specialist to join our Strategic Procurement Department. The job is a unique opportunity to step into a position where you will play a key role in solving our procurement challenges and solving a number of exciting projects in collaboration with the rest of the organization.

To succeed in the role, you are experienced with:

 • establishing and negotiating supply agreements with direct material suppliers
 • running sourcing and cost optimizing projects
 • risk assessment of direct materials
Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma INDUSTRIAL PACKAGING ENGINEER

Fertin Pharma, Vejle

For our Operations & Supply Chain team in Vejle, Denmark, we are looking for an Industrial Packaging Engineer.

In this position, you will, among other things:

 • Establish new quality standards for injection molded and flexible packaging to ensure both product stability and seamless consumer experience.
 • Develop and implement relevant packaging test methodology and support the Quality Assurance team to ensure that packaging material suppliers adhere to our quality standards.
 • Participate in regular supplier quality audits to identify gaps and implement corrective actions.
Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma KVALITETSSUPPORTER

Fertin Pharma, Vejle

Vi er verdens førende B2B-leverandør af Nicotine Replacement Therapy (NRT) tyggegummi og er specialiserede i udvikling og produktion af nikotintyggegummi.

Da vores tonnage er stigende, søger vi en ny kollega, som kan understøtte vores kollegaer i produktionen, så vi undgår flest mulige fejl. Vi søger en medarbejder, som dækker skiftet på natholdet. Jobbet indeholder bl.a.:

 • Du medvirker til at reducere antallet af personrelaterede fejl i forbindelse med GMP-produktion
 • Du bidrager til optimering af kvaliteten gennem dine produktionskollegaer
 • Din stilling vil følge produktionens skift, hvor du vil tilhøre natholdet
Fertin Pharma
Gem
Fertin Pharma PROCES SPECIALIST TIL PHARMA PRODUKTION

Fertin Pharma, Vejle

Har du erfaring med produktionsflow, procesudstyr og kvalitetssikring? Så tilbyder vi her et spændende job, hvor du får mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og samtidig hjælpe folk til en sundere livsstil.

Vores mission er at støtte en sundere livsstil. Vi er verdens førende B2B-leverandør af Nicotine Replacement Therapy tyggegummi og er specialiserede i udvikling og produktion af nikotin tyggegummi.

Du bliver en del af afdelingen Produktion Support, hvor du supporterer vores pharma produktion i overensstemmelse med gældende myndighedskrav og krav i Fertin Pharma. Som Proces Specialist sikrer du det rette kvalitetsniveau for vores produktion af farmaceutiske produkter, bl.a. via afvigelseshåndtering, korrigerende og præventive handlinger samt procesoptimeringer.

Fertin Pharma