Fertin Pharma

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg har nu været ansat ved Fertin i 6 måneder, og det er et skifte jeg ikke har fortrudt. Jeg har mødt en utrolig åbenhed og hjælpsomhed blandt de ansatte, fra produktionen til direktionen. Arbejdspladsen er livlig og stemningen god. Min nærmeste leder går op i mennesket rundt om det professionelle og der er en god balance mellem sjov og seriøsitet, som bl.a gør at man i Fertin føler sig som mere end blot en ''ressource''. Fertin Pharma får mine varmeste anbefalinger som arbejdsplads.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende virksomhed, med ordnede arbejdsforhold og gode udviklingsmuligheder

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Glade kolleger og god chef. Vi har kantine- og frugtordning. God placering i forhold til motorvejsnettet. Her er dejlige grønne områder og en sti langs søen. Fremtidsmulighederne er mange.

Negativ kommentar

-

Evaluering

Positiv kommentar

Stor fleksibilitet og firhed til at arbejde hjemmefra. Frugtordning og god kantine.

Negativ kommentar

Meget sttor udskiftning af medarbejdere, da mange siger op pga. stort arbejdspres og total mangel på struktur. Virkelig dårlig ledelse, der bliver ikke lyttet til medarbejdere og opgaven kommer altid først.

Evaluering

Positiv kommentar

Fertin er et af de bedste steder, jeg nogensinde har arbejdet. Jeg føler mig stolt over at gå på arbejde hver dag for at støtte en sundere livsstil. Min leder er fantastisk og har givet mig store muligheder for personlig udvikling, som opmuntres aktivt i hele virksomheden. Virksomheden afholder kvartalsvise dialoger om medarbejderinddragelse for at hjælpe dem med at forstå, hvad medarbejderne værdsætter og gerne vil se forbedret. Det er en virksomhed, der virkelig bekymrer sig om sine folk og de mennesker, der køber dets produkter. Det har også en meget klar forretningsstrategi, som er med til at give mig en følelse af formål og retning.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Der er frugtordning og mulighed for at tilkøbe ekstra feriefridage i en fritvalgsordning. Der er få gode kollegaer.

Negativ kommentar

Ledelsen er desværre ikke lyttende, ikke opmærksom på deres ansattes velbefindende og præget af diktering og topstyring. Der er primært fokus på deadlines, deadlines, deadlines. Det er et stressede arbejdssted på mange planer og i rigtigt mange afdelinger, hvilket antallet af korte ansættelser og sygemeldinger vidner om. Der er hyppige og talringe ændringer på grund af nye krævende ejere, men det bør ikke være en grund til at presse allerede pressede medarbejdere yderligere. Oplæring af nye medarbejdere er ikke tilstrækkeligt prioriteret. Videreuddannelse og kurser ses på med skepsis og der skal være en virkelig god grund og erkendt mangel hos firmaet for netop at godkende et bestemt kursus. Det er ikke hvert år medarbejdere kan få lov til at dygtiggøre sig, og kurserne skal helst være korte og billige. Lønreguleringen er ret lav, ofte mindre end i industrien og slet ikke på pharma-niveau, som virksomheden ellers gerne vil fremstå som, selv om de ikke laver pharmaingredienser selv men kun blander indkøbte pharmaprodukter i tyggegummi.

Evaluering

Positiv kommentar

Fælleskab blandt kollegaer er fantastisk med en ordning til understøtte dette.

Negativ kommentar

internt vildt ustrukturet virksomhed, og man kan komme til at føle tabt mellem afdelinger. Generalt dårlig kommunikation så det skal komme fra en ens leder eller "højre" oppe. Bliver sjældent taget positivt imod at komme med forbendringer til arbejdsprocsesser. Det er ofte en regl at ikke bliver hørt frem for at man andet. de nikker oftes giver en ret, også ligger det stille.

Evaluering

Positiv kommentar

Fertin er en fantastisk arbejdsplads med en god ledelsesstruktur, der har fokus på udvikling af virksomheden og medarbejderne. Der er en god work-life balance, en god virksomhedskultur og muligheder for karriereudvikling. I dagligdagen, får man spændende og udfordrende opgaver. Der er kommet mange nye spændende forretningsområder og potentialet er stort for fremtiden.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Efter mange gode år hos Fertin har det desværre ændret sig. Har de seneste år følt at jeg bare blev udnyttet og ikke taget alvorlig, når jeg fortalte min chef, hvorfor jeg mistrivedes. Så fik jeg bare at vide, at jeg måtte finde mig i de arbejdsbetingelser, jeg havde på trods af værsentlige forringelser.

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomhed med kraftig vækst. Kollegaer og ledelse er konstruktive og åbne. Der er masser af spænende opgaver. Man kan selv præge sin hverdag

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg har fået en god modtagelse og min nærmeste kollegaer har været gode til at tage sig tid til at hjælpe mig igang. Der er blevet prioritere at jeg kunne komme onsite og det gør det meget lettere at lære opgaver og kulturen at kende. Man kan mærke at der er "fart på" og det er dejligt.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Et dejlig virksomhed hvor men lave alt men kan til dig og møde dig i din karriere. Fertin prøve er en virksomhed i fuld udvikling, og er åben til nye ideer. Jeg er (også i denne Covid tid) godt kommet i gang og i min oplevelse er balancen mellem familien og arbejde super.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Fertin er en virksomhed som er på en rigtig spændende rejse, som værner meget om deres medarbejder. udvikler og dygtige gøre deres personale

Negativ kommentar

rejsen til at være en professionel virksomhed har været hård, med Fertin er rigtig godt på vej

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg ville ikke søger her. Det er ikke det værd

Negativ kommentar

Jeg ville ikke søger her. Ledelsen lytte på ingen måde til deres medarbejder. Stor lønforskel selvom der udføres samme arbejde. Meget udskiftning i personalet. Ingen personale goder. Dårlige arbejdsforhold. Altid fejl i lønsedlerne.

Evaluering

Positiv kommentar

En spændende virksomhed hvor der virkelig er gang i mange nye forretningsområder og projekter. En virksomhed der har transformeret sig fra familieejet og centreret om få produkter, til en professionel moderne virksomhed, stærk ejer og ledelse, og hvor der er stort fokus på at diversificere virksomheden, så vi kan levere produkter til endnu flere kunder og forbrugere. En virksomhed for personer som kan lide at udvikle, have travlt og være med til at gøre en forskel – jeg er meget tilfreds med at arbejde hos Fertin.

Negativ kommentar

Kulturen i virksomheden er under forandring – nok uundgåeligt i en virksomhed der er over 100 år gammel. Det er altid en udfordrende ting at ændre kulturen, og selv om der er stort fokus på kommunikation og ledelse, så er der stadig lidt plads til forbedring, om end jeg er sikker på, at det vil lykkes, så giver det lidt frustrationer af og til.

Evaluering

Positiv kommentar

Mangelfuld

Negativ kommentar

En mangelfuld ledelse ingen gensidig respekt fra ledelse og lønforskelle på op til 40kr time for samme udført arbejde (Dansk virksomhed når det er værst )

Evaluering

Positiv kommentar

God involverende chef, som kommer rundt til alle på gulvet. God humoristisk omgangstone. Nye maskiner og nye produkter.

Negativ kommentar

Ikke så god forhold for rygere, men i sidste ende er det måske godt nok alligevel, for så ryges der ikke så meget i pauserne.

Evaluering

Positiv kommentar

Gratis kaffe og frugt.

Negativ kommentar

Ekstrem dårligt arbejdsmiljø. Produktionsfolk bliver der set ned på og presset bliver større og større på dem. Næsten ingen muligheder for at avancere. Fertin har en tendens til at tage folk ind udefra som ingen erfaring har, i stedet for at kigge internt.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kolleger og en god superviser,og ellers gratis kaffe og frugt. God kantine forhold.på daghold i P1 på Dandyvej

Negativ kommentar

Ellers er det, 2x20 min selvbetalt pause. Og pausen starterI produktionen hvor vi stempler, til og fra pause. Og i vores afdeling. Var det ca 2 min gang til pauserummet. og det trækkes selfølig ikke fra pausen. Så man har kun 2x16 min pause.pr skift. Ledelsen er ligeglad med produktion medarbejder. Firmaet tænker kun på en ting. Det er at skære helt ind til til benet, Og gerne lidt over. Hvis det kan lade sig gøre for dem. Jeg kan ikke anbefales, at søge på fertin. Og mange af dem som søger derop, Søger hurtig væk derfra igen. Alle arbejdshold, er 5 dags arbejdsuge. Løn for 2x12 timer på wek

Evaluering

Positiv kommentar

Gode og dygtige kollegaer

Negativ kommentar

Dårlige arbejdsforhold efter opsagt lokalaftaler,mistillid, manglende kommunikation,utrolig dårlig ledelse,lytter ikke til medarbejderne, ser medarbejderne som et nødvendigt onde frem for mennesker med kompetencer til gavn for firmaet ,trivsel er helt i bund, kan ikke anbefale nogen at søge job der.

Evaluering

Positiv kommentar

mange gode kollegaer,

Negativ kommentar

meget stor udskiftning blandt de ansatte, man bliver ikke lyttet til . et firma jeg absolut ikke kan anbefale . ansatte søger væk efter kort tid

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer - folk er der for hinanden.

Negativ kommentar

Ledelsen er der ikke for medarbejderne, der bliver talt ned til medarbejderne og lederne kører med skjulte dagsorden.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode arbejdsopgaver, frihed under ansvar, fin beliggenhed i Vejle, gode kollegaer, nogenlunde ok implementering af LEAN. Indtil ca. 2015-2016 var det en rigtig god arbejdsplads - siden har fokus på bundlinjen overhalet.

Negativ kommentar

Dårlig ledelse som ikke forstår, hvad der foregår på gulvet. Hvis du er syg (eller har været syg med fravær) eller har trådt lidt ved siden af ift. ledelsen, så forvent at du bliver fyret næste gang muligheden byder sig - det har jeg set adskillige gange på nært hold. Man er konstant bagud med opgaver, hvilket giver ingen mulighed for udvikling. Reelt gør man altid som man plejer, og derfor er virksomheden kørt agterud ift. og har tunge arbejdsgange. Forvent ingen belønning for dit ekstra slid.

Evaluering

Positiv kommentar

Fertin er en arbejdsplads hvor kollegaer har det godt sammen

Negativ kommentar

Der er desværre flere og flere der søger væk man bliver ikke hørt alt for mange ledere og sammenspiste chefer. . Trivsel er helt i bund absolut ikke et sted jeg vil anbefale til nogen. .

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Dårlig ledelse , total topstyret som ikke har nogen ide om hvad der sker på gulvet. Har haft 15 forskellige ledere over 12 år. Fraråder alle til ikke at søge job her, er selv på vej væk.

Evaluering

Positiv kommentar

God tilpasning mellem privatliv og arbejdsliv

Negativ kommentar

Ringe ledelse. Ingen rød tråd i strategi. Det ene øjeblik ansætter man - det næste øjeblik fyrer man. Ingen belønning for at yde en ekstra indsats. Dette forventes!

Evaluering

Positiv kommentar

Indtil ca år 2012 var virksomheden kendetegnet ved fælles kultur og vilje til at ville nå mål sammen

Negativ kommentar

Siden 2012 har der været stigende tendens til at se medarbejdere som en brik frem for som individ med kompetencer til gavn for virksomheden.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode arbejdskollega der holder sammen i forskellige situationer. Frihed med ansvar.

Negativ kommentar

Rigtigt dårlig ledelse. Der bliver ikke lyttet til de ansætte samtidigt med, at der bliver skabt flere afdelinger der skaber arbejder for sig selv. Dårlig planlægning der desværre går udover dem der arbejder i produktionen.

Evaluering

Positiv kommentar

Enkelte gode kollegaer

Negativ kommentar

Dårlig ledelse, og stikker mentalitet hos medarbejdere

Evaluering

Positiv kommentar

Nogle gode kolleger. Fleksibilitet og frihed under ansvar.

Negativ kommentar

Stor udskiftning af medarbejdere, både fyringer og folk, der selv søgte videre. Derfor er der ikke en stor erfaringsbaseret viden at trække på. Mange skift af ledelsesstruktur. Jeg havde personligt 5 forskellige ledere på ca. 2 år.

Evaluering

Positiv kommentar

Medarbejderne er der for hinanden. Det er det der holder tingene kørende.

Negativ kommentar

Meget, meget høj medarbejderomsætning. Rigtig mange siger op, og bliver opsagt. Ærgerligt at den øverste ledelse ikke lytter mere til de ansatte. Kultur og værdier er ikke hvad man siger det er.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kolleger,

Negativ kommentar

Meget høj medarbejderomsætning, dårlig ledelse