JP/Politikens Hus

Gem
JP/Politikens Hus Netværkskonsulent

JP/Politikens Hus, Aarhus

Vi søger en central spiller til vores hurtigt voksende hold i JP Aurora, en forholdsvis nystiftet afdeling hos Jyllands-Posten, som har til formål at bringe nøglepersoner fra både det private erhvervsliv og offentlige myndigheder sammen omkring de spørgsmål og temaer, som vi gerne vil være klogere på og gøre noget ved.

Helt konkret mangler vi på holdet en meget dygtig relationssælger, som udover at brænde for salget også har en interesse for, hvad der sker i vores samfund.

Salg falder dig helt naturligt og du elsker interaktionen med dine potentielle kunder på møder, teams, mail og telefon. Du har minimum 2 års erfaring med relations salg, gerne BtB. Din erfaring, personlighed og dit drive er vigtigere for os end din uddannelse. Du har en naturlig interesse for det samfund, vi lever i, og du holder dig bredt opdateret.

Gem
Jyllands-Posten Salgskonsulent

Jyllands-Posten, Aarhus

Danmarks måske bedste salgsafdeling søger nye talenter til salg – det perfekte studiejob

Jyllands-Postens salgsafdeling er i rivende udvikling, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere, der kan løfte opgaven og være med til at sælge abonnementer for en af Danmarks ældste og førende aviser. Vi søger flere talentfulde salgskonsulenter til vores salgsafdeling med base på havnen i Aarhus. Du vil indgå i et ungt, inspirerende og socialt miljø.

Din primære opgave vil være at sælge print- og digitale abonnementer til privatpersoner.

Gem
JP/Politikens Forlag Økonomielev

JP/Politikens Forlag, København

Har du lyst til et spændende job med udfordringer? Er du vild med tal og økonomi? Er du dygtig til Excel? Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske lige den økonomielev vi søger!

JP/Politikens Forlag kan tilbyde dig:

  • En chance for at udvikle dig fagligt
  • En alsidig 2-årig uddannelse og en udfordrende læretid
  • Daglige udfordringer og selvstændige opgaver
  • Gode kollegaer, og et kreativt miljø
  • Et job i en virksomhed med fart på

Du vil få oplæring i alle de daglige opgaver, der forekommer i en regnskabs-/ økonomiafdeling. Der vil være alt lige fra den daglige bogføring til kontakt med forfattere. Derudover vil der være diverse administrative ad hoc-opgaver, kontakt til eksterne leverandører, mv.