modul foto

Gem
modul foto
Kundeservicemedarbejder

modul foto, Frederiksberg

Du er lige blevet student. Kigger du efter et arbejde til efteråret, så har vi et tidsbegrænset 37-timers job til dig. Vi er et skolefotofirma, som får rigtig travlt til august.

Du kommer til at indgå i et ungt team, som sørger for, at vores kunder får god service i telefonen. Desuden deltager du i sortering og pakning af skolebilleder.

Vi vægter det gode arbejdsmiljø, og vi har derfor også mange sociale arrangementer og festlige traditioner (også) i løbet af sæsonen. Arbejdstid i skiftende vagter: 7,5 timer dagligt mandag - fredag mellem 8.00 og 17.00.

modul foto
Gem
modul foto
Skolefotograf, Sjælland og Jylland

modul foto

Vi skal igen i år bruge dygtige fotografer over det meste af landet. Er du supergod til skolebørn, og har du styr på din ISO? Så har vi masser af udfordringer til dig i jobbet som skolefotograf.

Du skal kunne organisere fotograferingen, så både børn og voksne bliver glade. Du skal kunne stå tidligt op og holde hovedet koldt i et rum blandt 7. klasses-elever. Vi ser gerne, at du har tidligere erfaring inden for foto.

Vi vægter det gode arbejdsmiljø, og vi har derfor også mange sociale arrangementer og festelige traditioner (også) i løbet af sæsonen.

modul foto