Im. Stiholt A/S

Gem
Im. Stiholt A/S Automekaniker

Im. Stiholt A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en automekaniker. Du skal være udadvendt og kunne indgå i et samarbejde med værkfører, lagerekspedient og smede/mekanikere.

Vi er i afdelingen 10 medarbejdere, som gennem engagement, kollegialt sammenhold og faglighed stræber efter at opfylde vores kunders behov og forventninger. Vi er en del af Stiholt-gruppen med 9 afdelinger i Danmark, og her i Hvidovre beskæftiger vi os primært med arbejde indenfor hydraulik, f.eks. renovationsaggregater, kraner og lifte, men faktisk er vi ret alsidige. Og lige præcis derfor har vi brug for en automekaniker, som kan bidrage med ny viden og nye opgaver.

Gem
Im. Stiholt A/S Lager-/Reservedelsekspedient – evt. deltid

Im. Stiholt A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en lager-/reservedelsekspedient. Du skal være branchekendt, udadvendt og kunne indgå i et team med både værkfører og smede/mekanikere.

Vi er i afdelingen 10 medarbejdere, som gennem engagement, kollegialt sammenhold og faglighed stræber efter at opfylde vores kunders behov og forventninger.

Vi er en del af Stiholt gruppen med 9 afdelinger i Danmark, og her i Hvidovre beskæftiger vi os primært med arbejde indenfor hydraulik, f.eks. renovationsaggregater, kraner og lifte, men faktisk er vi ret alsidige.

Blandt dine vigtigste arbejdsområder kan nævnes:

  • Ansvar for afdelingens reservedelslager
  • Optimering af reservedelslagerets sammensætning
  • God og effektiv kundebetjening af både kunder og kollegaer