SAWO A/S

Gem
SAWO A/S SMEDE/OPBYGGERE søges grundet travlhed

SAWO A/S, Støvring

Vi søger hurtigst muligt lastvognsmekanikere, entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere, smede eller automekanikere/kranreparatører til opbygning af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Som opbygger forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og hvis du har erfaring med at svejse, vil det være en fordel. Det er et plus, hvis du har flair og interesse for el og elektronik.

Det forventes, at du leverer den absolutte bedste service og fleksibilitet, overholder alle de aftaler, der indgås med kunderne og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Gem
SAWO A/S Elektriker

SAWO A/S, Herlev

Du er elektriker men kan godt tænke dig at sætte strøm til lidt ud over det sædvanlige?

Så har vi jobbet, du leder efter, hvis du trænger til lidt luftforandring. Hos os skal du lave fejlfinding/montering af el på kraner og hejs på lastvogne sammen med opgaver indenfor mekanisk montage, hydraulik, pneumatik og elstyring på SAWOs produkter.

Det er en fordel, men ikke en nødvendighed, hvis du har erfaring med hydraulik og pneumatik. Hvis du ikke har erfaring, vil nødvendig oplæring finde sted.

Du kan også have en baggrund som elektromekaniker, industri-/autoelektriker eller lignende, men det vigtigste er, at du har flair og interesse for el og elektronik. Du har måske arbejdet med diagnoseprogrammer og kan anvende disse i dit arbejde, men det er ikke et krav.

Gem
SAWO Nørresundby søger Handels- og Logistikelev
Har du gennemført et merkantilt grundforløb i handel?
SAWO A/S, Nørresundby
Nordiske Medier
Indrykket:
Gem
SAWO Støvring søger Handels- og Logistikelev
Har du gennemført et merkantilt grundforløb i handel?
SAWO A/S, Støvring
Nordiske Medier
Indrykket: