N1 A/S

Vi er i N1 et af de førende netselskaber i Danmark, og vi er ejet af Norlys-koncernen. Vi er 450 medarbejdere, der hver dag forsyner 750.000 hjem og virksomheder med strøm. Vi har skabt et stabilt elnet og arbejder på at gøre det endnu bedre, så det også fremover kan bære danskernes behov i et samfund, der forventer mere og mere af os.


Vi har mulighed for at forandre fremtiden. Det vil vi gerne gøre rigtigt, og som et andelsejet selskab kan vi med fordel tænke langsigtet, når vi udvikler fremtidens elnet, der hele tiden skal rustes til mere vedvarende energi. Du får chancen for at sætte dit aftryk på det stærke elnet, der sender strøm ud til alle leder og kanter af samfundet. Og du får mulighed for at bruge dine evner og din erfaring på komplekse projekter sammen med kolleger, der også er blandt de bedste på deres felt.


Vi gør hinanden bedre og giver dig frihed i hverdagen. Som medarbejder i N1 har du nemlig stor indflydelse på dine opgaver og din hverdag. Vi tror på, at du er den bedste til dit arbejde. Hos os er der fleksibilitet til at få hverdagen til at hænge bedst sammen og masser af plads til initiativ og din faglige kunnen. Samtidig vil du opleve et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at lykkes. Hvis du både kan tage hånd om dine egne opgaver og gøre dine kolleger bedre, så er det lige præcist dig, vi har brug for i N1.

Geografisk er N1 forankret i Esbjerg og desuden fordelt på kontorer i Støvring, Silkeborg og Sønderborg.