Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online-uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent kommer du til at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser. Som konsulent kan du gøre en forskel ved at sikre, at flere elever vælger og finder en relevant læreplads. Vores elever bor i hele landet, så meget af arbejdet foregår online.

Vi tilbyder:

  • Et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv
  • Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer
  • Varierende arbejdsopgaver
Gem
EUC Nordvestsjælland Direktionssekretær

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vi søger en direktionssekretær med stærke analytiske og skriftlige evner.

Du skal have lyst til ledelsesbetjening, og du skal evne varierende former for sagsbehandling, mødeforberedelse og udformning af skriftligt materiale af høj kvalitet. Du har til opgave at skabe struktur og overblik, og det er vigtigt, at du har øje for detaljen og herigennem kan sikre professionel sammenhæng i enhver opgave.

Brænder du for struktur, overblik og service, og motiveres du af en travl hverdag, hvor der skal leveres høj kvalitet i varierende arbejdsopgaver i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, så er jobbet som direktionssekretær på Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution måske noget for dig.

Vi leder efter en dedikeret person, der har lyst til at komme ind i maskinrummet i en spændende og udviklingsorienteret uddannelsesinstitution, hvor både mundtlige og skriftlige dialoger med en bred vifte af mennesker fylder i hverdagen.