Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Gem
EUC Nordvestsjælland Faglærer (håndværker) til en hverdag fyldt med alsidige opgaver

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Du kan være udlært murer, tømrer, maler eller måske inden for et andet fagområde. Det vil være en stor fordel, hvis du har arbejdet med unge mennesker, og måske har du en pædagoguddannelse, eller har læst videre til folkeskolelærer.

Det vigtigste er, at du holder af dit fag og at du har lyst til at lære fra dig og arbejde med unge mennesker.

En stor del af jobbet vil være at gennemføre spændende og sjove aktiviteter for eleverne på Grundforløb 1 eller for vores brobygningselever fra folkeskolens ældste klasser. Du skal kunne inspirere de unge til at tage en erhvervsuddannelse, og måske skal du også kunne udfordre deres ideer til deres fremtidige uddannelsesvalg.

Gem
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Løn- og personalemedarbejder

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Har du lyst til at arbejde med løn- og personaleopgaver hos Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution?

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser søger pr. 1. april 2023 en løn- og personalemedarbejder. Som vores nye medarbejder bliver du en del af et team på i alt tre ansatte, der arbejder tæt sammen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Løn- og personaleadministration indenfor statens område
  • Oprettelser af nye medarbejdere i vores systemer, SLS og Ludus
  • Håndtering af ferie/barsel/omsorgsdage m.m.
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter, tillægsbreve mv.
Gem
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Uddannelsesleder

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Nordvestsjælland Erhvervs- og Gymnasier, afdeling Audebo søger Uddannelsesleder til Erhvervsuddannelsesområdet. Som Uddannelsesleder får du ansvaret for 3 Erhvervsuddannelser (Grund og Hovedforløb), Struktør, Glarmester og Tagdækker samt afdelingens skolehjem.

De 3 Erhvervsuddannelser er fordelsuddannelser, og Uddannelseslederens primære opgave, ud over driftsopgaver, bliver at tilsikre et øget optag, så vi kan imødekomme virksomhedernes behov for lærlinge.

Uddannelseslederen får personale- og budgetansvar for EUD og skolehjem, herunder 11 dedikerede og dygtige fagundervisere, betjeningen af 3 lokale uddannelsesudvalg og et betragteligt budgetansvar (såvel udgifter som indtægter). Uddannelseslederen er tæt på sine uddannelser, og deltager i såvel drift som udvikling, samt varetager den eksterne kommunikation med faglige udvalg og andre interessenter.

Gem
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Processkolen i Kalundborg søger en elektrikerfaglærer

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Elsker du dit håndværk som elektriker, og kunne du tænke dig at være med til at uddanne fremtidens elektrikere, så er jobbet som faglærer hos os lige noget for dig.

Vi søger en engageret og kompetent elektriker, der skal indgå i vores lærerteam, og undervise i både teori og praktik. Jobbet som underviser rummer fleksibilitet, selvledelse samt gode samarbejdsmuligheder. Vi tilbyder således et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at videreformidle din faglige kunnen.

Du skal som udgangspunkt undervise på elektriker grundforløb 1 & 2. Endvidere skal du, inden for fagområdet, løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger.

Gem
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Mentor søges til Odsherreds Gymnasium

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Asnæs

På Odsherreds Gymnasium søger vi en mentor, der kan støtte vores elever i at gennemføre deres STX, HHX, HF eller 10. klasse. Stillingen som mentor er et vikariat, som løber til og med maj 2023 med evt. mulighed for forlængelse.

Ønsket om, at vores elever opnår succes i deres gennemførelse af uddannelsen, er vores motivation. Udfordringerne for de unge kan være mange, men det drejer sig generelt om psykisk sårbare unge, som har brug for hjælp til at skabe struktur i løbet af dagen eller i forhold til lektier. Det kan også være unge, der har brug for et pusterum og en gennemgående tillidsperson.

Din daglige gang vil være i klasserne, lektiecafé og skriveværksted. Desuden vil du have et fast mødelokale til individuelle elevsamtaler. Vi søger en person, der har erfaring med vores målgruppe, og som har erfaring med arbejdet som mentor.

Gem
EUC Nordvestsjælland Audeboskolen søger en faglærer til Truck og Teleskoplæsser

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vi søger en faglærer til minimum Truck og Teleskoplæsser, men kan du også betjene andre og flere maskiner inden for entreprenørområdet, er det kun et ekstra plus.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser er Nordvestsjællands største uddannelsescenter. Til vores afdeling I Audebo søger vi en faglærer på fuldtid, primært indenfor AMU-området.

Vi tilbyder

  • Et spændende og fagligt miljø med engagererede kolleger, elever og kursister
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Teamsamarbejde med stor indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet
  • Godt arbejdsmiljø
Gem
EUC Nordvestsjælland Faglærer inden for produktion og processer til Processkolen i Kalundborg

EUC Nordvestsjælland

Processkolen i Kalundborg er i rivende udvikling og søger lige nu en dygtig faglærer, der brænder for at undervise og give sin viden videre til elever og kursister.

Som faglærer skal du undervise på både grund- og hovedforløb samt efteruddannelse inden for produktion og processer. Du vil desuden skulle medvirke i udvikling inden for fagområdet – både fagligt og pædagogisk didaktisk.

Vi søger en medarbejder med erfaring inden for procesindustrien, gerne med kendskab til arbejdet i aseptiske miljøer, da vi har stor succes med vores pharma- og fødevarespeciale.

Elevgruppen, som du kommer til at arbejde med, spænder fra 8. klasse brobygning til efteruddannelse på AMU. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at arbejde med unge mennesker og ikke mindst kan motivere og igangsætte elever og kursister.

Gem
Tovholder, ideudvikler og underviser til 10. klasse i Holbæk
Vi har brug for en passioneret underviser, der formår at få nye ideer og at gøre dem til virkelighed.
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk
Jobcenter
Indrykket: