Indeks Retail A/S

Gem
Indeks Retail A/S
Studentermedhjælp og kommende barselsvikar til Business Intelligence

Indeks Retail A/S, Horsens

Er du en sand tal-troldmand? Statistikkernes Herre? Og vil du have relevant erhvervserfaring, hvor du samtidig er med til at løfte analysearbejdet for et af Danmarks mest velkendte brands til nye højder? Så læs videre:

I Indeks Retail A/S, som er kædekontor for de kendte brands Bog & idé, Legekæden og BOGhandleren, søger vi lige nu en dygtig kollega, der kan koge vores mange data ned til de trylledrikke, der booster forretningen.

Som vores studentermedhjælp og kommende barselsvikar refererer du til den administrerende direktør. Din arbejdstid kommer bl.a. til at gå med:

 • Arbejdet med Business Intelligence, herunder
  • kundeanalyser
  • salgsanalyser
  • forretningsanalyser
 • Udvikling og implementering af rapporter, der kan anvendes i Indeks Retail.
Indeks Retail A/S
Gem
Indeks Retail A/S
Kommunikationsansvarlig & PA

Indeks Retail A/S, Horsens

Brænder du for at skrive og fortælle de gode historier? Motiveres du af at arbejde tæt sammen med det øverste ledelseslag? Og vil du være med til at udvikle og styrke den interne og eksterne kommunikation for Indeks Retail, der er kædeselskabet bag bl.a. Bog & idé og Legekæden?

Vi søger en kollega, der kan varetage vores kommunikation, så den bliver målrettet vores vigtigste stakeholdere. Gennem veludført intern og ekstern kommunikation bliver din opgave at skabe værdi for vores ejerkreds (butiksejerne) samt at skabe synlighed omkring kæderne i Indeks Retail.

Stillingen kombineres med opgaver af PA-karakter for direktionen og support for ledergruppe og bestyrelse. Som kommunikationsansvarlig og PA refererer du direkte til den adm. direktør.

Indeks Retail A/S
Gem
Indeks Retail A/S
Supply Chain Assistent

Indeks Retail A/S, Horsens

Kunne du tænke dig et spændende job i Supply Chain-afdelingen hos en af landets mest velkendte detailkæder? Trives du i et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens, med gode muligheder for faglig og personlig udvikling? Så læs videre:

I Indeks Retail A/S, som er kædekontor for de kendte brands Bog & idé, Legekæden og BOGhandleren, søger vi lige nu en medarbejder til vores Supply Chain-afdeling.

Din arbejdsdag kommer blandt andet til at byde på:

 • Varedisponering fra danske og udenlandske leverandører.
 • Opfølgning på leverandørordrer.
 • Koordinering af leveringer til centrallager.
Indeks Retail A/S