KFUKs Sociale Arbejde

Gem
KFUKs Sociale Arbejde Socialfaglig medarbejder søges til Lærkereden i Aalborg

KFUKs Sociale Arbejde

Lærkereden er en ny institution (§ 110-tilbud) med 8 døgnpladser under KFUKs Sociale Arbejde, der åbnede i juni 2020.

Vi søger en socialfaglig medarbejder, der har lyst til at indgå i et tæt tværfagligt teamsamarbejde omkring de kvinder, der opholder sig på Lærkereden, og som har lyst til at være med til at præge udviklingen og forme dagligdagen på herberget.

Målgruppen for herberget er unge kvinder 18-30 år med hjemløshed eller funktionel hjemløshed samt sociale udfordringer og problemstillinger.

Der er tale om en stilling, hvor du vil være ansvarlig for at arbejde med og understøtte kvindernes udvikling under deres ophold på herberget, herunder som kontaktperson for flere kvinder, og efterfølgende i en aftalt efterforsorgsperiode.

Gem
KFUKs Sociale Arbejde Bogholder/administrativ medarbejder søges til Reden Aalborg

KFUKs Sociale Arbejde

Der er tale om en stilling som bogholder/administrativ medarbejder på Reden Aalborg, hvor du får et alsidigt job med både rutineopgaver og udfordrende specialopgaver med selvstændigt ansvar. Du har et tæt samarbejde med den lokale akademiske medarbejder og forstander samt det øvrige regnskabspersonale i KFUK´s Sociale Arbejdes Hovedkontor i København.

De væsentligste opgaver er klargøring af lønbehandling (registrering af timer) og bogføring af bilag i tæt samarbejde med Hovedkontoret i København, regnskab, fakturering og en vifte af administrative opgaver.

Øvrige opgaver er:

  • Personaleadministration, herunder evt. arbejdsplaner, sygefravær, diverse statistikker
  • Ad hoc-opgaver i forhold til at få dagligdagen til at hænge sammen
  • Forefaldende kontorarbejde, herunder bestilling af diverse varer
Gem
KFUKs Sociale Arbejde Forstander til Reden København, Reden International og KFUK's Sociale Arbejdes Krisecenter

KFUKs Sociale Arbejde, København

Vil du lede sociale tilbud til nogle af de mest udsatte kvinder i landet? Vil du være med til at støtte kvinder, som kæmper med misbrug, menneskehandel og vold? Er du en passioneret og erfaren leder? Kan du bidrage til at løfte både den praksisnære indsats og udvikle ledere og medarbejdere? Så kan det være dig, vi leder efter. Stillingen som forstander for Reden København, Reden International og KFUK’s Sociale Arbejdes Krisecenter er nemlig ledig til besættelse snarest.

Vi forventer, at du er en ambitiøs og erfaren drifts- og personaleleder med solide kompetencer inden for økonomi- og projektstyring og gerne med erfaring med ledelse af socialfaglige tilbud. Stillingen forudsætter kendskab til arbejdet i en NGO eller anden politisk styret organisation.

Du evner at spille ledere gode, holde fokus og at vise vejen, når det er nødvendigt.