ALK

Vær med til at forbedre livskvaliteten for allergikere

Vi er en international og verdensledende virksomhed med 100 års erfaring i farmaceutisk fremstillet allergimedicin. Faktisk var vores grundlæggere – Kaj Baagøe og Peter Barfoed – de første i Danmark til at forske i, opfinde og udvikle produkter inden for området.

Vores formål er at fortsætte udviklingen af endnu bedre løsninger og behandlinger med langvarig effekt for mennesker med allergi verden over. Derfor har vi også i de senere år – sammen med vores globale partnere – investeret massivt i forskning i og udvikling af nye evidensbaserede allergivaccinationer i tabletform, som dækker de fleste luftvejsallergier fra husstøvmider til græspollen og ambrosiepollen.

Samtidig har vores dedikerede forskning og udvikling vist, at allergivaccination behandler den underliggende årsag til allergi i stedet for kun at lindre symptomerne, og at vaccinationen kan forebygge udviklingen af astma.

Kvinde i grøn kittel

Vi har helt sikkert også plads til dig

Du får 950 kolleger på vores hovedkontor i Hørsholm placeret i flotte grønne omgivelser i DTU Science Park. Her huser vi alle fagligheder – fra kemikere, laboratorieteknikere, automation-udviklere og medicinske udviklingsspecialister til IT, HR og digital marketing.

Sammen arbejder vi med at løfte vores store udviklingspotentiale. Det betyder også, at du får en stor grad af medbestemmelse, ligesom vi bygger på dig og din faglighed løbende.

Skønne kolleger og et moderne syn på work-life balance

Du vil hurtigt mærke den familiære stemning og opleve, hvordan vi alle er gode til at hjælpe hinanden i hverdagen. Og så kan du se frem til fleksible arbejdsvilkår med mulighed for 2 hjemmearbejdsdage om ugen.

Når du starter, bliver du taget imod med åbne arme og kommer på et skræddersyet onboarding-forløb inden for netop dit fagområde.

Herudover kan du glæde dig til at nyde en varieret og lækker frokost i vores personalerestaurant tilberedt af vores eget køkkenpersonale – selvfølgelig lavet med hensyn til allergener. På det sociale mangler der heller ikke noget. Vores personaleforening har nemlig klubber for alt fra de ride- eller løbeglade til de biograf-, strik- eller kunstinteresserede.