Maki A/S

Gem
Maki A/S
Product Manager

Maki A/S, København eller Silkeborg

Har du lyst til at arbejde med verdenskendte brands? Er du en erfaren Product Manager med et skarpt blik for sortimentsudvikling, indkøb og god forretningsforståelse? Er du klar til at tage ansvaret for en bred portefølje af brands og være en nøglespiller i vores fortsatte vækst? Så er du måske vores næste kollega.

I samarbejde med dine kollegaer i Commercial sammensætter du et attraktivt sortiment inden for din portefølje af eksisterende eller nye leverandører. Succes i stillingen som Product Manager opnås ved at sikre, at dine brands opnår de kommercielle målsætninger, at produkterne er tilgængelige i den rette mængde i rette tid og evnen til at håndtere et spændende, men komplekst marked på tværs af de fire Nordiske lande.

Jobbet kræver en struktureret tilgang og overblik over de op til 1000 produkter, flere forretningsmodeller og balance mellem taktiske og operationelle opgaver.

Gem
Maki A/S
Brand Manager - for verdens førende legetøjsbrands!

Maki A/S, Silkeborg

Hos Maki brænder vi for at sikre succes for vores brands, kunder og leverandører. Vi søger derfor en Brand Manager til en nyoprettet stilling, som vil være ansvarlig for alt fra den strategiske retning til udvikling og eksekvering af marketingplaner og kampagner.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udarbejde marketingplaner og brandstrategier, som præsenteres internt og eksternt
  • Analysere forskellige medievalg for at sikre den bedste kontaktpris og kampagneeffekt
  • Udvikle og eksekvere in-store kampagner og konkurrencer i samarbejde med vores leverandører og kunder