Maki A/S

Gem
Hansen Toft A/S Direktør for Digital Transformation

Hansen Toft A/S søger for Maki A/S

Med ansvar for digitalisering og IT skaber du markedsledende og nytænkende digitale løsninger og sikrer automatisering af nøgleprocesser igennem hele værdikæden, så B2B-kundernes behov for cost effektivt samarbejde realiseres.

Maki A/S, én af Nordens førende distributører af legetøj, distribuerer over 70 af de mest attraktive brands så effektivt, at omsætningen er mere end femdoblet på seks år.

Nøgleopgaver

  • Sikre, at Maki løbende identificerer og udvikler innovative, digitale løsninger til kunder og leverandører.
  • Udvikling af ny it-strategi, som effektivt understøtter øget digitalisering og integrationer.
  • Identificere områder der kan digitaliseres, og sikre at det sker.
Hansen Toft A/S
Gem
Hansen Toft A/S Sales Support Manager

Hansen Toft A/S søger for Maki A/S i Silkeborg

Du bliver nøgleperson i et væksteventyr og en spændende transformationsproces. Fokus på optimal servicering af nordiske butikskæder (retail og supermarkeder) og e-commerce-virksomheder, forandringsledelse og øget digitalisering/automatisering.

Maki A/S, én af Nordens førende distributører af legetøj, distribuerer over 70 af de mest attraktive brands så effektivt, at omsætningen er mere end femdoblet på seks år. Ambitionerne er stadig tårnhøje, og i 2021 forventes en væsentlig 3-cifret millionomsætning. Der er lagt en klar vækststrategi, som fremover skal sikre yderligere vækst på både top- og bundlinjen.

Maki A/S skal nu sikre den rette organisering – både i forhold til at løfte fremtidens vækst og de høje ambitioner om øget effektivitet samt bibeholdelse og videreudvikling af det allerede høje serviceniveau.

Hansen Toft A/S