MARTEC

Gem
MARTEC Kok eller skibskok til Skoleskibet DANMARK

MARTEC, Frederikshavn

MARTEC og Skoleskibet DANMARK søger kokke (skibskokkebevis) i forskellige perioder fra starten af juli 2022 til 1. februar 2023.

På skoleskibets togter er der normalt ansat en hovmester og 2 kokke, som laver den daglige mad til ca. 100 personer. På skibet serveres moderne og sund mad lavet fra bunden – af gode råvarer. Vi forventer, at kokkene vil blive afløst i løbet af perioden.

2 ud af 3 ansatte i skoleskibets cateringafdeling skal have sønæringsbevis som skibskok. Hvis du har svendebrev som kok men ikke er skibskok, kan MARTEC tilbyde skibskokkekursus til dig. Vi opfordrer også personer med anden relevant uddannelse til at søge som fx. ernæringsassistent, smørrebrødsjomfru eller lign.

Perioden består af to togter, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Gem
MARTEC Servicemedarbejder med faglært baggrund

MARTEC, Frederikshavn

Er du serviceorienteret og struktureret, vil du hjælpe MARTEC med at skabe gode rammer for undervisning og studiemiljø og organisere den daglige drift og vedligeholdelse af vores bygningsmasse?

MARTEC søger en servicemedarbejder til vores pedelafdeling. Vi er et serviceteam på 6 kollegaer, som sammen servicerer skolens adresser i Frederikshavn, Skagen og Aalborg.

Pedelafdelingens vigtigste opgave er at sikre, at MARTECs bygninger og udenomsarealer fremstår velfungerende og velholdte, og du får en central rolle i dette.

Som pedel på MARTEC Hånbækvej skal du være med til at:

 • Sikre den løbende planlægning/udførelse af opgaver vedr. drift og vedligehold
 • Foretage diverse indkøb
 • Planlægge bygningsvedligehold og føre tilsyn/følge op med håndværkere
 • Sikre optimal styring af varme- og ventilationsanlæg
Gem
MARTEC Dygtig og erfaren lønbogholder

MARTEC, Frederikshavn

Med reference til administrationschefen bliver du en del af et team på 3 medarbejdere, hvor humør, fællesskab og en uformel omgangstone er højt prioriteret. I økonomi- og lønafdelingen arbejdes der med forskellige arbejdsopgaver inden for økonomi og løn, herunder økonomi og lønopgaver for Skoleskibet DANMARK.

Vi søger en erfaren og selvstændig lønbogholder, der samtidig vil være en del af en central bogholderi- og regnskabsfunktion.

Med fokus på løn vil du skulle varetage følgende arbejdsopgaver:

 • Oprettelse og fratrædelse af medarbejdere i lønsystemet
 • Lønkørsel for ca. 120+ medarbejdere, både overenskomstansatte, funktionærer og timeansatte
 • Refusion af sygdom og barsel
 • Administration af ansættelsesretslige dokumenter
Gem
MARTEC Studieadministrativ medarbejder

MARTEC, Frederikshavn

MARTEC søger en effektiv og engageret kollega til en stilling som studieadministrativ medarbejder. Du vil indgå som en del af studieadministrationen med reference til lederen af studieadministrationen.

Stillingen indebærer megen kontakt med studerende, undervisere og andre kolleger, og det er derfor nødvendigt, at du har gode kommunikationsevner i skrift og tale.

Studieadministrationens aktiviteter er under udvikling, og du skal derfor være indstillet på at være med til at implementere nye systemer og effektivisere arbejdsgangene.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Daglig kommunikation med studerende og undervisere
 • Sagsbehandling i forbindelse med optag af studerende
 • Registrering af nøgletal
 • Udarbejdelse af eksamensbeviser og indrapportering til Søfartsstyrelsen
 • Diverse studieadministrative opgaver
Gem
MARTEC Besætning til Skoleskibet DANMARK i 2022

MARTEC

MARTEC og Skoleskibet DANMARK søger 1./2. styrmand (bevis som styrmand af 2. grad) i perioden fra november og fremadrettet.

Perioden består af flere togter, men startende med togt nr. 114 i perioden midten af oktober 2022 til starten af februar 2023, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk. Derefter kombitogt på syv uger, hvor undervisningen foregår på dansk efterfulgt af endnu et 14-ugers togt på engelsk.

Der kan tilbydes ansættelse i en eller flere perioder i løbet af 2022/23. Der er også behov for afløsere i korte perioder i stillingskategorierne: kaptajn (skibsførerbevis), overstyrmand (bevis som styrmand af 1. grad) og 1. styrmand (bevis som styrmand af 2. grad).

Skoleskibet Danmark tilbyder:

 • Et udfordrende og krævende job med varierende opgaver
 • En dynamisk og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar
 • En god tone og dedikerede kollegaer
Gem
MARTEC MARTEC og Skoleskibet DANMARK søger kokke (skibskokkebevis) i forskellige perioder fra starten af juli 2022 til 1. februar 2023

MARTEC, Frederikshavn

Besætning til Skoleskibet DANMARK i 2022

På skoleskibets togter er der normalt ansat en hovmester og 2 kokke, som laver den daglige mad til ca. 100 personer. På skibet serveres moderne og sund mad lavet fra bunden – af gode råvarer. Vi forventer, at kokkene vil blive afløst i løbet af perioden.

2 ud af 3 ansatte i skoleskibets cateringafdeling skal have sønæringsbevis som skibskok. Hvis du har svendebrev som kok men ikke er skibskok, kan MARTEC tilbyde skibskokkekursus til dig.

Perioden består af to togter, hvor undervisningen om bord foregår på engelsk.

Skoleskibet DANMARK tilbyder:

 • Et udfordrende og krævende job med varierende opgaver
 • En levende og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar
 • Ansættelse i henhold til gældende overenskomster