Espresso House

Evaluering

Positiv kommentar

Søde kollegaer og for det meste glade kunder.

Negativ kommentar

Dårlig og umoden ledelse, som snakker grimt til en og ikke respekterer ens kontrakt og valg af timer. De fokuserer på at tjene flest penge ind så man skal lave meget arbejde uden at få nogen form for anderkendelse eller mere i løn.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer, og forholdsvis godt fællesskab. Søde kunder!

Negativ kommentar

Ledelsen taler dårligt om de ansatte til andre ansatte. Ignorerer desuden folk som de ikke kan lide. Dårlig planlægning af skema, hvilket går ud over de fuldtidsansatte som havner i masser af overarbejde. Meget lidt ros og erkendelse af godt arbejde, dog meget kritik af diverse ting - også små ubetydelige sager.

Evaluering

Positiv kommentar

De skønneste kollegaer, og selve arbejdet med kaffen er i også enormt fedt og spændende! Desuden har vi nogle af de sødeste gæster som altid er klar på en lille hyggelig snak.

Negativ kommentar

Kaotisk og mangelfuld oplæring, planlægning af eksempelvis vagtplan, og generelt en enorm følelse af ustabilitet. Ledelsen er rundt på gulvet, og på mange punkter urimelige. Der gives ikke ordentlig ros for gode ting, men masser af kritik for det haltende eller dårligere. Manglende fleksibilitet hos ledelsen som samtidig kræver enorm fleksibilitet af medarbejderne, minimal respekt af work-life-balancen.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer, men det er det eneste som var positivt og det kommer fra en som har været ansat hos EH i 3 år.

Negativ kommentar

Umodne CSM’er og dårlig ledelse. Man bliver underbetalt og får alt for meget ansvar, i forhold til ens lønning. De giver ikke de timer man er lovet på kontrakten. De hellere tjene penge, frem for personalets velbefindende.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt fællesskab og mange muligheder for at dygtiggøre sig indenfor sit felt, om det så er indenfor ledelse eller barista.

Negativ kommentar

Ansatte presses alt for hårdt til alt for lidt løn under alt for hårde krav.... Der tales til tider nedsættende og med en over-pædagogisk tone til en, med en overdreven entusiasme der føles påtvunget. Man belønnes ikke særligt for sin indsats, føler sig ikke værdsat eller at ledelsen har tillid til en. Kan ikke anbefale en stilling hos Espresso House.

Evaluering

Positiv kommentar

En meget social arbejdsplads. Der er en gennemstrømmende konkurencementalitet i alle dele af virksomheden, hvilket er positivt hvis man motiveres af dette.

Negativ kommentar

Arbejdsmiljø og work life balance prioriteres ikke højt nok. De presser deres ansatte for hårdt. Meget hierarkisk struktur - nærmeste leder presser sine medarbejdere, for få et godt månedsresultat - således får lederen i næste trin også et godt månedsresultat, og alle vinder undtagen medarbejderen ude i kaffebaren.

Evaluering

Positiv kommentar

Nærmeste ledelse er opmærksom på problemer man fremhæver, gode til at give ros når man gør opmærksom på ens arbejdet, og vil man virkelig gerne, er det relativt let at vise engagement og avancere i stillinger.

Negativ kommentar

Øverste ledelse er presset af ejerne og egne forsøg på økonomisk vinding, og derfor er mange beslutninger økonomiske, og leder til dårligt arbejdsmiljø og vilkår. Dårligt generelt arbejdsmiljø, hvor der ikke bliver gjort en indsats for at forbedre det, medmindre der er økonomisk overskud (hvilket leder til en ond cirkel, qua ovenstående). Arbejdspladsen er plaget af meget stress i caféerne, mindre på kontoret. Arbejdspladsen er drevet af en dårlig lønfordeling, hvor de højest lønnede er dem der kan presse medarbejdere mest, og som har været der i længst tid.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt fælleskab i Kaffebarerne, og lækker kaffe.

Negativ kommentar

En generel opfattelse af ikke at blive værdsat. Ja man får nogle gode ord med på vejen en gang i mellem, men man føler at man knokler røven ud af bukserne, uden rigtig at få nogen rigtig anerkendelse.

Evaluering

Positiv kommentar

Fællesskabet i de enkle kaffebarer hver for sig er gode.

Negativ kommentar

De presser deres ansatte for hårdt. Har ikke forståelse for at arbejde ikke altid komme i første række. Ikke en virksomhed der prissætter deres ansatte